גפן נהפך לשלמה ארצי המזדקן

שחוררר

New member
את יודעת מה עוד הולך להגיע?

הרגל שלי לפרצוף שלך. תיזהרי עם הפה שלך.

מעכבת

New member
שנון משהו

וכדי להזהיר אותי חומד אתה צריך לשתות עוד קצת מרק..

עם כל הכבוד....

אים כורם מעולהה לדעתי!! ץשמעו את השירים שלה ישר אתם שוללים!! היא כותבת ומלחינה בעצמה ואני ממש אוהב אותה יש לה שירים ממש טובים וגם הלחן!

InnocenceLost

New member
תראו..

נכון שאביב 'התמסחר'. הוא גדל.. הבנאדם התחיל קצת לחשוב בהגיון, להבין איך אפשר להרוויח כמה שיותר כסף טוב אז כן, הוא חבר לנינט והרוויח המווון כסף על זה, וכן הוא מופיע בבתי ספר וכל מיני מקומות ש..הוא לא מתאים אליהם וכן הוא אולי יחבור לאיה כורם ולעוד אמנים בעתיד וכן, זה הכסף. אז הוא לכלך עליה, ועכשיו הוא אולי יהיה שותף שלה אבל.. ביזנס זה ביזנס אני מאוד בטוחה שהכל פה עניין של מנהלים חבל רק שאין לו את הכוח לעמוד מאחורי המילים שלו ולוותר על קצת כסף. בכל מקרה כולנו רוצים את אביב של פעם, זה שלא שם על אף אחד, זה שאדון לעצמו אבל הבנאדם התבגר, לפחות נשארה לנו המוזיקה של פעם אז נשאר לנו רק לחכות ולבדוק אם הוא השתבח עם הזמן ומבחינת הדיסק החדש של בלאקפילד, i say yes וזאת החפירה שלי להפעם :)

התבגרות אינה קשורה להתמסחרות

התבגרות קשורה לאומנות זו דתעי לא משנה בן כמה אתה אתה צריך לדבוק באמת הפנימית שלך , ואפשר להישאר אמיתי לקהל שלך ולעצמך גם שאתה כבר לא הילד הרע של המוזיקה , גם שאתה כבר נשוי, ובדרך יש ילד וזה מבורך כמובן אך זה שאתה כבר מתבגר אינו אומר שאתה צריך גם להתמסחר הישאר נאמן לעצמך אני אומר

InnocenceLost

New member
אתה צודק אבל..

ברגע שבנאדם מבין שהוא כבר מתבגר לו,(או במילים אחרות, מזדקן) וכן יש לו משפחה והתחייבות ובכללי, הוא לא יודע עוד כמה זמן הוא ישרוד בתור אמן בארץ, הוא מתחיל לחפש השקעות שיתנו לו הרבה כסף ושם טוב, כדי לא להעלם

או שהוא פשוט השתנה..?

אני לא מאמינה שאביב לחוץ מזה שהוא מזדקן ולא יהיה לו קריירה בארץ.. פשוט רואה את הדברים מזווית טיפה שונה טיפה יותר בוגרת אולי הטקסטים שונים (מן הסתם) וכל דבר שלא יעשה יקבל נגיעה טיפה שונה.. זה לא אומר שהוא לא נאמן לעצמו.. הוא יכול להיות מאוד נאמן למה שהוא מרגיש עכשיו

אמממ

אני מצדיק אותך בדבר אחד שהתבגרות אינב קשורה לאומנות וזה נכון אבל מה אין מה לעשות הוא בן אדם והוא רוצה להתנסות בחיים ובא לו לשות משהו עם איה כורם אם תרצי או לא!! ולדעתי זה משהו מאוד חיובי כי להיות כל הזמן אותו דבר זה משעמם אז הוא רוצה לחדש לו דברים ואם הוא חושב שאיה או נינט הן טובות והוא מעריך אותם אז סבבה זאת הדעה שלו ואני גם חושב ככה לפני שאת שוללת דברים תשמעי! תשמעי את איה כורם את הכתיבה שלה ואז תכתבי מה שאת רוצה (רק בלי גסויות כן..?)

מעכבת

New member
ישראל,הבנתי אותך ואנילגמרי בראש שלך

רק מה הקשר לשלמה ארצי? מה שלמה ארצי עשה?

תקופה מסויימת הוא

סימל בעייני את סמל ההתמסחרות בגלל דברים מוזקלים שהוא עשה כמו לארח את שמעון בוסיקילה רק כדי שהוא יוכל להופיע בטברנות, שהיה אז אופנתי בטלווזיה כי לפני הוא לא שם על המוזיקה המרוקאית , אבל הוא היה חייב להיכנס לטברנה אז זה פשוט מגעיל, תמיד הוא היה אשכנזי ועושה מוזיקה ארץ ישראלית/רוקית,,, וגם האלבום שלו צימאון לא היה ,,,חזק כמו לילה לא שקט עם אמירות נוקבות זה היה סתם קליל כזה כדי למכור למכור למכור כמה שיותר

הוא גם שלח שירים למירי מסיקה

לתקליט השני שלה שאמור לצאת שלמה,,, בראיון איתה היא אמרה שהיא דחתה אותם כי הם לא היו נראים לה מספיק איזה ביזיון זה בשבילו הוא היה ענק אהבתי את היצירה שלו בשנות ה80,

בלבולי ביצים/tapuzforum/images/emo10.gif

א. ידוע שדרך העולם שאנשים גודלים עם השנים. הם מתגברים וקצת זונחים את העבר, שדרך אגב תמיד אמרתי שהאיפור וכ``ו זה נטו פטנט שיווקי,בקיצור תבין שעבר זמן ודברים משתנים. ב. אל דבר כך על ענק המוזיקה, שלמה ארצי!

אני פורש מהנושא הזה ,../images/Emo140.gif

מאחל אהבה ובריאות לכולם זה עולה פה בויכוחים קשים ואינני רוצה בכך כמובן אני את שלי אמרתי כי זה מה שאני חושב, וכל דעה מתקבלת, פעם הבאה אם אני ארצה אומן שמדבר אליי יותר אני פשוט קאנה את הדיסק שלו (אני אוהב יוצרים חדשים ויחסית אלמונים) כי אז הם עושים את המוזיקה/שירים הכי טובים בדיוק כמו אביב באור הירח שלו מאחל לכולם כל טוב וזכותו של אביב לעשות כרצונו אני רק קול שאולי חשוב גם לשמוע כמו כל דעה פה בתנאי שהיא לא מאיימת,

למעלה