ג'קו - אחד מארבעת הבנים... כתבה
M moon line New member 2/4/07 #3 וואו נראה שהוא סמוי פה בפורום לא? לקח ציטטות מהפורום , לגבי הליקון .. אבל מתאים לי/לנו לגמרי. תודה גלית.
וואו נראה שהוא סמוי פה בפורום לא? לקח ציטטות מהפורום , לגבי הליקון .. אבל מתאים לי/לנו לגמרי. תודה גלית.
K kapit5 New member 2/4/07 #4 ../images/Emo13.gifוואי- איזה יופי של דברים על ג'קו כל הכבוד לכתב על הפירגון.
R rifkin1 New member 2/4/07 #7 אני כל כך מקווה שכמו סקעת גם ג'קו ימלא אולמות ויידע לבחור את הפרויקטים שלו בכחמה!!!
M moon line New member 2/4/07 #12 הודעה אחרונה לפני ניתוק ותזוזה חג שמח לכולן, לאלו שמתארחות סעו בשלום ותחזרו בשלום. צ'או |
H hela19 New member 2/4/07 #13 חג שמח, איזה יופי, מעז יצא מתוק.. נפלט איך שדברים מסתדרים לפעמים, אכן, הכול יצא יותר טוב.. מחבקת את כולם.. הילה.
חג שמח, איזה יופי, מעז יצא מתוק.. נפלט איך שדברים מסתדרים לפעמים, אכן, הכול יצא יותר טוב.. מחבקת את כולם.. הילה.
ז זואי לא יחיד New member 3/4/07 #17 ../images/Emo6.gifאיזו כתבה מדליקה.... ../images/Emo6.gif צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.... אהבתי...
../images/Emo6.gifאיזו כתבה מדליקה.... ../images/Emo6.gif צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.... אהבתי...
ז זואי לא יחיד New member 3/4/07 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif
A a d i d a s 2 1 New member 3/4/07 #20 חופשי בידי אחרים... איזה יופי שכל ביטוי חזק, הוא גם ביטוי שאפשר לקחת לכמה כיוונים מה זאת התמונה הזאתתתתתתתתתתתתת ולמה באמצע היום?? אוחתיה את תודהמי לדעת שצדקת בקשר למה שאמרת לי.. נשיקות כולןןן
חופשי בידי אחרים... איזה יופי שכל ביטוי חזק, הוא גם ביטוי שאפשר לקחת לכמה כיוונים מה זאת התמונה הזאתתתתתתתתתתתתת ולמה באמצע היום?? אוחתיה את תודהמי לדעת שצדקת בקשר למה שאמרת לי.. נשיקות כולןןן