ג'קו אייזנברג נתן היום את הלב והנשמה בכיכר ..

hela19

New member
ג'קו אייזנברג נתן היום את הלב והנשמה בכיכר ..

קשה לי לא להתרגש, אני כולי בהתרגשות..ג'קו נתן הופעת פיצוץ הערב בנתניה! נראה מדהים, חתיך בטוח בעצמו, לבוש מעולה, וכבש את הבמה ואת הקהל הרב שהצטופף בכיכר העצמאות בנתניה.. הבחרו שלנו מלא אנרגיותץ, כריזמה מתפרצת, ויכולת משגעת.. אהבנו, התמוגגנו, ונמסנו.. הפורום המדהים שלנו התייצב בהרבה כמעט מלא, כל הכבוד לכל הבנות,,וגילינו עוד המון מעריצות בקרב הקהל הנתנייתי.. חדשות נהדרות היו לג'קו, בשעה טובה הסינגל יוצא בשבוע הבא..שיהיה בהצלחה.. איזה כיף, כיף, כיף.....

מסכימה עם כל מילה הילה ../images/Emo140.gif

ג'קו נתן אתמול בכיכר הופעה מרגשת, מלאת אנרגיות והקהל השתגע עליו
גילינו המון מעריצים נתנייתים שסיפרו לי שהם כמונו מחכים לדיסק והיו בעבר בפורום הישן והזמנו אותו לרשמי ההודעה הדרמטית של ג'קו על יציאת הסינגל בשבוע הבא (בע"ה
) סחפה התלהבות מכל הקהל כולם התרגשו בטרוף...איזה כיף!!
כולם מוזמנים גם לרשמי לשמוע חוויות מג'קו עצמו, תמונות ווידאו forum.jakosmusic.co.il

moshavnikit

New member
איזה כיף למי שהיה שם!!

(כן, עדיין אין לי אינטרנט, אני כותבת מהעבודה) ממש רציתי לבוא, קבעתי לי משמרת בוקר בעבודה כדי שאוכל לבוא ואז קיבלתי איזה מכתב מהמכללה שאני צריכה להיות שם ב-11:00 בבוקר אז שיניתי למשמרת ערב כי היה אסור לי להפסיד את הפגישה במכללה
ופשוט ניסיתי לבטל את המשמרת ערב שהתחילה ב-17:00, לקחת יום חופש במקום הבחורה שהיתה בחופש באותו היום, או לפחות להיות שעה עד שהיא תבוא להחליף אותי אבל הבחורה שהיתה אמורה להחליף אותי לא הספיקה להגיע, מכל מה שהיה לה באותו היום והתבאסתי לגמרי, כ"כ רציתי להגיע, הכנתי את המצלמת וידאו למקרה שאני אספיק להגיע אבל לא היתה לי אפשרות. מתי ההופעה הבאה ואיפה? :0(

kapit5

New member
לפי ההודעה שג'קו השאיר ברשמי

ההופעה בנתניה היתה האחרונה שלו במסגרת סלקום ווליום וכמו שגם הבנו האחרונה במיסגרת ההופעות של כוכב נולד.

talytal

New member
כמו שכפיתוש כתבה

זו הייתה ההופעה האחרונה של ג'קו במסגרת כוכב נולד (אלא אם כן את מחשיבה את הגמר), וההופעות הבאות כבר יהיו אחרי יציאת האלבום, עם השירים המקוריים שלו. ועל זה אני יכולה להגיד רק "הללויה!" חבל לי שלא יכלת להגיע בסוף, אבל אני בטוחה שבקרוב מאוד יגיעו עוד הופעות, והן יהיו משהו אחר לגמרי. ויש בערך את כל ההופעה בוידאו, אם את רוצה השלמות..

למעלה