ג'קו אייזנברג 30.11.80

shongold

New member
ג'קו אייזנברג 30.11.80

נולד בקומבינציה כוכבית בוערת ממש. הוא זקוק לסיפוק מיידי ומגיב במהירות לכל גירוי. הוא גם חסר מנוחה ותזזיתי, ובעל נטייה לחיות על הקצה. מלווה בקוצים יצירתיים מהפכניים, שמרוממים אותו לשיאים נדירים של זיכוך והתעצמות. צפויה לו שנה אתגרית, אך מפוכחת. הוא מתחיל מעגל של צמיחה חדש, שינוי פרספקטיבה ויכולת לתמרן גם במצבים מורכבים יותר. יהיו לו הזדמנויות רבות יותר להכיר, לפגוש ולהרחיב את המעגל החברתי, ובמקביל ייכנס לתקופה של העמקת מושגים עצמית, כמו מציאות ומשמעת עצמית, יחד עם תהליך של למידה, התפשרות והתפכחות. פורסם ב- 30 בנובמבר 2006 ע"י חוה מור...אסטרולוגית ....ותודה לרופא השיניים שלי...

L e e e e e

New member
מזכיר לי

שהייתה גם תחזית סינית: http://astrology.walla.co.il/?w=/3303/974981 וחולית - מחקי קוקיז וכל הבעיות יפתרו

eilati27

New member
וואו איזה צמרמורת במשפט המסכם!../images/Emo23.gif

תודה לי!

תודה שון!

תודה שון. נראה לך שזו סקירה למישהו שנולד בשנת 1980 או לכל מי שנולד בתאריך: 30/11?

שון...

הכל בטוב. מלבד השובבות...
אז, גם אמא של ג'קו בתאריך זה.. נכון? נחמד לנסות להתאים את ה"טקסט" לכמה קשתים נחמדים...

shongold

New member
../images/Emo131.gif קצת ...השכלה

בשום אופן לא מתאים לכל אחד...כי בפירוש מדובר על 1980 אמ..צריך עוד כמה נתונים כמו מין, ארץ מוצא, מיקום הלידה ושעת לידה מדוייקת על הדקה! כי אז המפה מאפיינת די מדוייק את הנסקר.

למעלה