ג'קו בנולד לרקוד, ראיתם?

Rivka01

New member
ג'קו בנולד לרקוד, ראיתם?

אני כותבת כאן שוב הודעה, הפעם מקווה לקצת יחס. אז ככה שמעתי שג'קו היה בנולד לרקוד הוא דיבר וזה [יום רביעי] זה היה שידור מיוחד לפני הגמר. לא ראיתי, מישו ראה? יש את זה בפליקס? איפשהו ? מקווה שתענו.

יש את הלינק למטה בשרשור

של גלית..תסתכלי

דורית41

New member
ריבקה-קבלי-

יחס-| חיבוק|
ותודה על העדכון לגבי נולד לרקוד.אגב- גם ג'קו עצמו כתב את זה בהודעה הקודמת- אם בא לך לקרוא את ההודעה-דפדפי הלאה,זה היה לפני 4-5 ימים.

דורית41

New member
חוליתוש!!!

מ עניינים?נמאס לי לחכות לבת שלי בחוג רקוד -אז באתי הביתה לרבע שעה..... מעשה חכם זה לא אבל צודק כן.....

moon line

New member
נבר סי נבר, מה נש'?

ומי זאת ירדנה היפה, חוץ מירדנה ארזי שכבר לא כ"כ יפה דברי איתי במסר

moon line

New member
הי, אני מתה מרעב ופצחתי

בדיאטת אטקינס, בא לי לאכול את המחשב מרוב רעב, אבל רק שבועיים את חיה על חלבונים ואח"כ אפשר להוסיף פרוסה אחת ליום. איך זה נשמע?

a d i d a s 2 1

New member
בעע נשלחה לי ההודעה...

התכוונתי לרשום.... איכס רק חלבונים!! מה המצב מוני ודורית!! וחולית...

a d i d a s 2 1

New member
בעצם בשר זה חלבונים...

לרגע עברה בי מחשבה של רק גבינות...לוקחת את מילותיי בחזרה לא איכס... מה המצב מוני?

moon line

New member
למה בדיאטה הזאת חופשי את יכולה

להתחרע על גבינות עתירות שומן כדוגמת קשקבל, ורוקפור , וגם על נקניקים נוטפי שומן בקיצ' כל מה שנוטף שומן ואין בו פחמימה אחת לרפואה מותר. דווקא , במחשבה שניה לא נשמע כזה רע.

a d i d a s 2 1

New member
יו בא לי אגאדיררררררר

אני לא אוהבת גבינות מוני ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי...

דורית41

New member
אם-

את אוהבת המבורגרים,תנסי פעם את בלק-גם הם אחלה.יאללה קופצים לנמל ת"א לאיזה המבורגר ובירה? (סתם סתם.אני בענייני חולין-וחוגים-וכאלה)

moon line

New member
דווקא אני מתה על גבינות

למשל שבועות אצלי זה חגיגה, ואילו כל "על האשים "האלו זה לא משהו בשבילי, אה, אבל דגים זה כן נזכרתי בבורי , הם אכלו בורי שם?

a d i d a s 2 1

New member
איףף גם דגים...

הדיאטה הזו ממש בשבילך מה את מתרפסת? ירדנה לא אוהבת התרפסות!! בואי נחזור לנושא הקודם..לאגאדיר...

למעלה