ג'קו בעיתון "ישראלי"

livi4

New member
ג'קו בעיתון "ישראלי" ../images/Emo26.gif

ג'קו מצולם כולל כתובית שמו ובידיעה: "ג'קו אייזנברג יצא מהמחתרת!" כל הזכויות להבאת הידיעה שמורות להילה (סימסה לי אותה הרגע) טוב נראה לי שהעיתון הזה לא כלכך מעודכן כי כל זה קרה מממזזזזזזזזזזזזזזזממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןן

talytal

New member
ראיתי את זה הבוקר...

מה לעשות ש"ישראלי" זה העיתון היחיד שיוצא לי לקרוא על בסיס יומיומי... יש תמונה קטנה אבל חמודה מאוד של ג'קו. אם רק היה לי סורק...

a d i d a s 2 1

New member
תצחקו...בקשר לעיתון ישראלי...

בתקופת החרם ליתר דיוק לפני חודשיים... זה היה בדיוק בזמן שאמרתי למישהי מאנרג'י שאני לא אתראיין אצלה בגלל איך שהתיחסו במעריב לג'קו.... זה היה בתקופה מגעילה שכולם רק הקניטו אותו וזה גם היה קצת אחרי שראיתי אותו ודפקתי ברז לעבודה כדי לנסות לעקוב אחריו כשתות בטלפון איתי בכל מקרה, אני בשיא העצבים פתחתי את התשבץ בישראלי... והיה בו בהגדרה זוכה כוכב נולד ארבע... (ואגב זה היה באמצע ישיבה ממש חשובה שקשורה לעבודה שהיתה לי, ולא, לא הייתי אמורה לפתור תשבץ!) ואני פתאום צעקתי ..."ג'קוווווווווווווווווווווו" זהו..תודה יפה שלי על הידיעה....

hela19

New member
הכתבה עסקה בהקרנה של השיר שלנו

זו הייתה, עוד כתבה, בנושא...כולל תמונה של ג'קו, עם כוס משקה ביד..נראה מדהים.. כאשר הוא נכלל בקרב, הסלבס שבאו להקרנה החגיגית ביס פלנט, ביום א'.. אגב, למי שעדיין לא ביקר ,
לכו לראות סרטים רק שם!!! אני הפכתי זאת להרגל, האולמות , האוריה , האקוסטיקה, היא מדהימה.. אז זהו, הרגע נכנסתי הבייתה, ..ובאתי להתעדכן.. לילה טוב, ויום מקסים, והעיקר בריאות, דורית
הילה.

למעלה