ג'קו בעלוקה [ידיעות אחרונות]

alona37

New member
ג'קו בעלוקה [ידיעות אחרונות]

אזכור קטנטן לג'קו: "ולסיום , מצוות מעשים טובים. צביקה הדר קפץ לעשות שמח לילדים בבית החולים סורוקה בואכה הילדות שלו בבאר שבע. וכדי שיהיה להם ממש שמח הוא הביא איתו עוד איזה מאמי לאומי ,
ג'קו אייזנברג.
אם זה לא קאמבק אז מה כן?"

מגושקה

New member
מה???../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

ג'קו הלך לשמח ילדים בבית חולים, וואו, איזה גדול, מעבר למצווה (כן ירבו ג'קו!) זה פשוט אדיר. זהו סופית, זה החתימה הסופית לכך שאכן הוא חזר ללב המיינסטרים

Karina85

New member
חחח הוא באמת מאמי ../images/Emo13.gif

כמה שהוא ינסה להתכחש לזה!

מגושקה

New member
כן, נשמאמי, חחח

אבל מעבר לזה. עצם העובדה שהוא הלך, ובטח קיבלו אותו יפה (אחרת בטוח היינו שומעים מ"ידידינו העיתונאים"). זה באמת מעיד שהמצב חוזר לנורמאליות. ואני לא יודעת, עדיין מתקשה לעכל, איך פתאום בא כל הטוב הזה, לא שלא מגיע, כמובן שמגיע והרבה. (וגם לנו קצת, חחח)

shongold

New member
הכל מתחיל ונגמרבעבודת שטח

סיזיפית שארכה שלושה חודשים. ובתומם יכול היה לבחור לצאת ולהראות את אשר הוא יודע!

מגושקה

New member
מממ, לא בטוחה בנוגע לעבודה

כמו לאי מעש. וסיזיפי וקשה אני בטוחה שזה היה (ואפילו עצוב וכואב, אבל לא ניכנס לזה). וכן סוף סוף אין שום דבר שיעצור אותו (בע"ה) מלהראות את מה שהוא יודע !!!

shongold

New member
רק אומר לך דבר אחד אף אחד באמת

לא יודע מה נעשה מאחורי הקלעים. ועוד משהו ניסים מתרחשים רק בחנוכה, אולי בעוד כמה מקרים!

מגושקה

New member
טוב כמובן שאני יכולה לדבר

רק ממראית העיניים שלי, ואני, כרגיל לא ראיתי כלום. אבל אם באמת עבדו קשה, אני שמחה, כי מגיע לו (וגם לנו, כי כמה אפשר לשמוע את המוזיקה המגעילה הזאת בגלגלצ)

דורית41

New member
אפרופו גלגל"צ

היום שמעתי שיר חדש של מירי מסיקה,שכתבה קרן פלס-והוא פשוט שיר משעשע, הוא נשמע כמו חיקויי של דריה פלג....

מגושקה

New member
למען השם עם מסיקה-כרם פלס

האלו...
לפחות המצעד הלועזי של השבוע כיפר על כל זוועות העיברי, עם שיר רוק מ ה מ ם במקום הראשון. (דחוף להורדה: WELCOME TO THE BLACK PARADE)

reviital

New member
מירי מסיקה - זמרת עם קול גדול

והשיר החדש שלה כל כך גלגל"צי! זה מדהים! יש עכשיו כל כך הרבה זמרות חדשות - גם ברשת ג', שאני פשוט בהלם לשמוע אותם כל פעם מחדש. מאיפה מביאים אותם?? והשיר של הזמר הזה שאין לי מושג מה שמו - ששר משהו כמו "תודה, ליחידה שלי, למתוקה שלי, תודה"... ובקליפ הוא כאילו מפספס את היומולדת של החברה שלו. מאיפה בא הדבר הזה?!?!?

מגושקה

New member
יש מעבדה

שבה עובדים גמדים קטנים ויוצרים זמרות שכולם שרים על אותם נושאים באותה אינטונציה ומחדשים בדיוק שום דבר! מצחיק שדווקא בתוכנית כמו כוכב נולד, מקבלים זמר רוק מקורי, ובגלגלצ לא משנה מתי תפתחי תקבלי את אותם זמרים ואותם שירים, גועל! וביזיון!

eilati27

New member
חחחח... רויטל

לזמר קוראים רז חדד ואת צודקת זה באמת
לפנים!!!!!!!!!!!!!

shongold

New member
העבודה לא נועדה לעיניים של הקהל

הרחב. כבר היה להם נסיון מספיק עם הקהל הרחב..ובשורה התחתונה יצא מאד גרוע! ואכן שמחה גדולה וכמה שיותר מהר לשמוע אותו בכך תחנות הרדיו!!!

למעלה