ג'קו ברחובות ביום העצמאות

EfratV1

New member
ג'קו ברחובות ביום העצמאות

היי, אני אפרת, בת 23, סטודנטית לתקשורת. ואם יש משהו שאני לא אוהבת זה ללכת לעיר ביום העצמאות, אבל בשנייה שגיליתי שג'קו מופיע, כבר לא הייתה דרך חזרה , ושכנעתי את כל מי שרק יכולתי להגיע איתי לעיר, לסבול מהקצף ומהרעש, העיקר שנזכה לראות את ג'קו. אז הגעתי להופעה, ואני חייבת לציין שהתאכזבתי, לא בגלל ג'קו, אלא בגלל הקהל הלא מפרגן והלא שייך.... הייתי גם בגמר של כוכב נולד, וניתן להרגיש את האופי השונה של הקהל. אז גם בתקווה שג'קו קורא את זה ... זה רחובות, יש יותר מדי ערסים והיית אחרי הופעה של אייל גולן, אז באמת לא היו יותר מדי אנשים שיתחברו למוזיקה ולסגנון שלך. מה שכן, ג'קו ציין בהופעה את הפורום, ורק בזכות זה, הגעתי לפורום, מקום שאפשר לעודד ולתמוך בג'קו, שאני באמת מאמינה שנעשה לו עוול גדול. ג'קו- במידה ואתה באמת נכנס לזה, ויש מצב להגיע אליך, אני סטודנטית לעיתונאות במכללת ספיר והייתי שמחה לראיין אותך לעיתון, אני באמת חושבת שהסטודנטים זה קהל שחשוב לפנות אליו, אז אם יש מצב שקראת את ההודעה, אתה מוזמן לחזור אליי :) יאללה שיהיה סופשבוע נעים :)

היי אפרת,ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תודה ששיתפת אותנו..
מוזמנת להצטרף לפורום הרשמי

talytal

New member
היי אפרת!

שמחה מאוד שמצאת אותנו, ואני מקווה שתישארי! לגביי ההופעה - היו שם המון המון מהפורום. אם את רוצה להיזכר יש בפורום הרשמי לא מעט תמונות וקטעי וידאו. ולגביי הקהל ברחובות - תאמיני לי, הציפיות שלנו היו מספיק נמוכות, וברור שקהל של אייל גולן זה לא בדיוק קהל היעד של ג'קו... אבל לפחות מאיפה שאנחנו עמדנו, הרגשתי שבכל זאת אנשים נהנו מההופעה. אנחנו נהננו, זה בטוח...
כל השאר ישלימו פערים עם הזמן.

Nova5

New member
../images/Emo140.gifהיי, אפרת, ברוכה הבאה!

גם אני ממליצה לפנות לפורום רשמי, שכבר חודש העיקר הפעילות והדיונים מתקיימים שם. כמה מילים למצטרפת הטריה: - מסכימה איתך חד משמעית "שהסטודנטים זה קהל שחשוב לפנות אליו" ויש על כך דיון ואמירה בפורום רשמי, באשכול "כללי - פרסום הפורום, שלב הבא", שיזמה מנהלת שלנו - טליטל - בקשר לראיון. אכן מחשבה חיובית. אך קודם מומלץ ביותר להכיר את הפורום עצמו, את הכוחות הפועלים בתוכו ואת האנשים שנמצאים בו. ואז אחרי שלב ההכרות, ( את יכולה להתייחס לזה כטירונות מסוימת, אך טירונות מהנה ומלאה הפתעות) - לחשוב על ראיון מעמיק. השתלבות מהירה ויעילה בהצלחה

אפרת, ברוכה הבאה... ../images/Emo140.gif

הסטודנטים הם באמת קהל חשוב וסביר להניח שגם קהל שיתחבר למוזיקה שלו... לתשומת ליבם של אלה המקדמים את הקריירה שלו.... אני לא יודעת אם בכל האוניברסיטאות נקבעה רשימת האמנים ליום הסטודנט (בתל-אביב אני יודעת שכן), אבל שווה לשלב אותו אם הרשימה עדיין פתוחה בכמה אוניברסיטאות... ובכלל יש מספיק הופעות במהלך השנה באוניברסיטאות... זה כיוון מאד נכון... סופשבוע נעים...

EfratV1

New member
איזה חמודות :)

תודה רבה על קבלת הפנים החמימה , מאוד נחמד מצידכן, שיהיה אחלה סופשבוע :)

kapit5

New member
כדאי לך להיצטרף

יש הרבה בנות איכותיות ומקסימות. הרבה בנות 40+++ ופשוט מקום כייפי להיתקשקש על כל העולם ואישתו וגם כמובן על ג'קו. מוזמנת בכייף.

למעלה