ג'קו הקליט את הסינגל הראשון...בהצלחה!

חולית5

New member
ג'קו הקליט את הסינגל הראשון...בהצלחה!../images/Emo57.gif

קרדיט לטליטל מקסימונת...

talytal

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

יואווווווו! אני באמת מתרגשת. הדיווח הזה גורם לי להרגיש כאילו זה יותר קרוב ממה שחשבתי. לא יודעת, תמיד אחרי שיש דיווחים כאלה על אמנים אחרים לא לוקח הרבה זמן עד שגם שומעים את הסינגל... כבר חשבתי שניצטרך לחכות איזה חודשיים לפחות, עכשיו נראה לי שזה יהיה הרבה יותר מהר.

אסתילי

New member
הסינגל הראשון??

באמת נראה לי שיצא בקרוב קרוב. מחכה בקוצר רוח. מנסה לשער. בוודאי באחת מתכניות כוכב נולד הקרובות. תהיה הזדמנות טובה. רייטינג עצום. ואז יהיה אפשר לשחרר לרדיו ולטלויזיה. זו תהיה הסנונית הראשונה שתבשר לנו את בוא האביב המחודש...גם אם זה יהיה למעשה בסתיו הבא עלינו לטובה (עם בוא החגים) נו כבר !

eilati27

New member
וואוווווווווו!!!!

איזו התרגשות אה'??? אי אפשר לתאר שהימים האלו מגיעים.. בעצם,הגיעו!!!! האושר בעיצומו!! נסיך,אוהבת אותך!!!

Nova5

New member
תודה, חולית וטוליטל!

אני נורא מתרגשת... כל כך רוצה שכל מה שאנחנו מרגישים כלפי המוזיקה שלו וכל מה שהוא הוא משדר בהופעות שלו יגיע לכולם, לקהל הרחב... שהוא יפיל את כולם כמו שהוא מפיל אותנו. ואני מצד אחד בטוחה שכך יהיה ומצד שני - מתעלפת מפחד... נו, מה אני ממציאה כאן סיפורים...נאמר על זה כבר: "לפעמים אני משתגעת כי מבחינתי אני יודעת, שיהיה טוב..." הרגשה מוזרה. ומה אתם מרגישים?

thr7

New member
היי כולן מהממות יום מדהים לא?

אני עוקבת בדריכות כל הזמן אבל לא ממש מסתדרת עם הרשמי, כשאתם מבקשות לדרג אני רצה עם כל הכתובות שיש לי ומבצעת את כל הפקודות, אתן מעולות זה עובד. מקווה שלאורך זמן. מתי יש הופעה בקרוב ואיפה? אולי במודיעין? זה יהיה ענק. טוב יום מעולה .

Nova5

New member
../images/Emo24.gifהיי, יקירתי, התגעגעתי

יש סיכוי שהוא יופיע באשדוד, ביום חמישי במסגרת ווליום בדרכים תתעדכני ברשמי בימים הקרובים

thr7

New member
תודה גם אני התגעגעתי ובנוסף בזבזתי 10סמס

על נרדם עכשיו ב24

dor and more

New member
אוי איזה אושר !!

באמת שמגיע לו, וזה נפלא לראות דבר כזה, תעלי את זה לאלבומים? כי ממש זאת אבן דרך !!

בהצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo6.gif

כמה צריך לחכות עד שזה מגיע לרדיו?? אם על 'קשה לי' יש אשכול השמעות גדול על השיר הולך להיות אשכולפלצת ענק.. איזה כיףףףףף

Nova5

New member
פשוט מסקרן

האם זה בכל זאת "שר שר"...? אם הוא בחר בו, ז"א שהוא שם *** על כל האסטרטגיות השיווקיות והולך להגיד לכל העולם: זה מה שאני וקבלו אותי כמו שאני. וזה אמיץ וכל הכבוד לו - ושיר פשוט פצצה ! ואם לא - במה לכל הרוחות הוא בחר??!!

talytal

New member
נובה, את רצינית?

הוא כבר אמר לנו במה הוא בחר. יותר נכון רמז לנו, ואני לא אכתוב כאן בגלל שאני לא חושבת שזה לפרסום עדיין. אבל תחזרי להודעה האחרונה שלו ברשמי... זה מאוד מאוד ברור.

talytal

New member
אה, ותאמיני לי

ג'קו לא יילך נגד אף אסטרטגיה שיווקית נבחרת... יש לי תחושה שהשיר הנבחר סומן עוד לפני הרבה הרבה זמן בתור הסינגל הראשון. כלום לא מקרי, גם לא איזה שיר משובץ איפה... זה שחלקנו חשבנו שזו בחירה מקורית ושונה, זה נכון, אבל לא נראה לי שנעשתה כאן הליכה נגד תכתיב.

dor and more

New member
או אבל השיר הנבחר

הוא מעולה, הלחן מטריף והוא גובל בגאוני!! נכון שלא משנה דבר הוא אחד השירים הכי יפים שנכתבו אוור- אבל התחושה שששמעתי אותו פעם ראונה, הייתה אוקיי- שמעתי את זה פעם- ולשיר בנבחר יש משהו מיוחד שלא היה באף מקום, מקווה שהובנתי.

talytal

New member
הובנת היטב... ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי מקווה עדיין ש"לא משנה דבר" כן ייצא כסינגל גם... אולי בהמשך. זה שיר מדהים, ואנשים צריכים לשמוע אותו. כמובן שגם אנחנו עוד לא שמענו אותו בגירסה החדשה... השיר הנבחר הוא משגע ואני שומעת אותו בלופים כבר כמה שבועות טובים, אפשר רק לקוות שאנשים יידעו איך לאכול אותו. זה כן שיר שצריך יותר מהאזנה אחת בשביל להתמכר לו, אין ספק. הייתי רוצה להאמין שאפשר לתת לאנשים קרדיט לזהות משהו טוב.

dor and more

New member
אני מאמינה שאנשים לא יותר אהבלים מאיתנו,

אני לא חושבת שיש אחת מאתנו שלא מתעלפת על השיר הנבחר? או שלא? תקנו אותי אם אני טועה.... אבל אני חושבת שיש אמירה מסויימת בלא להוציא בלדת רוק על ההתחלה - בלדת רוק כולם מכירים ואוהבים- וכולם נמאס ממנה מהר, אז זה שאת השיר הנבחר גם את וגם אני שומעות בלופ כל היום- זה כי הוא מאד מיוחד, בלי להתחיל אפילו לדבר שלנו יש גרסא פחות או יותר גרועה, תארי לך שזה יכיל את כל הניואנסים ההפקתיים? בקיצור- אולי אני מתלהבת מדי- אבל באמת הייתי צריכה להתאפק לא פעם- לא להשמיע לאנשים את השיר המדובר שבעייני, הוא מדהים ואף יותר מזה. אבל אני לא אובייקטיבית.... מצד שני מי מאיתנו כן?

למעלה