ג'קו כתב ברשמי

talytal

New member
ג'קו כתב ברשמי

הנה ההודעה שלו, כדי שגם מי שמתקשה עם הפורמט שם לא תישאר בחוץ...
היי כולם וחג שמח נו.... אז מההה ??? הפורום הזה עדיין קצת מבלבל אבל זה כמעט אותו דבר. מה שלום כולם ? בטח עסוקים בנקיונות ובישולים לחג ..חח... מזל שהוא מגיע פעם בשנה . אצלי הכל ממשיך בכיון הנכון והעבודה על התקליט פשוט מרגשת אותי כל כך ... אני סוף סוף עובר את התהליכים שחיכיתי להם כל כך ... החזרות .. החפירה והנבירה בטקסטים כדי לחדד אותם .... אני פשוט נהנה מזה . יהיה טוב בסוף. אז בנתיים אני חוזר לנקות ולהספיק לאכול את כל החמץ לפניי החג .חח... ביי . אוהב אהבה גדולה ... ג'קו.

יהיה טוב בסוף, יפה אופטימי,וחמוד.

אבל הייתי רוצה שייכנס גם לפה. אני לא בטוחה שאני רוצה לנסות לעבור לשם, נראה לי מזה מסובך, ואין לי כח וזמן ללמוד את הפורמט הזה.

rifkin1

New member
היי לך יירוק בנשמה

אני מאוד ממליצה לעבור לפורום החדש. נכון, הוא קצת מבלבל ומפחיד וקשה להתמצא למי שלא מכיר את הפורמט אבל זה אחלה פורום ואני מדברת מניסיון כי אני שייכת לאחד כזה כבר הרבה זמן. כמובן שאני גם ממליצה לך בחום להישאר בחממה המקסימה של פורום תפוז ולהתכתב איתנו כאן על כל מני דברים כיפיים!

a d i d a s 2 1

New member
התהפכו היוצרות

אני יכולה להגיב פה ולא שם... "אז מההה אני יודע אני בתוך הבלוז כולי..." חג שמח... במצרים עבדו פחות קשה מפה...

קניה 1

New member
מוזר.. אבל זה הרבה פחות מרגש אותי

שזה שם... כשהוא היה נכנס הנה ממש ממש התרגשתי, ושם לא.. לודעת למה...

a d i d a s 2 1

New member
כי שם זה לא באדום...סתאאאם

אני יכולה לנחש למה... בגלל שלתפוז הגענו מקשת..איכשהו בנינו את האתר והכל.. וג'קו הצליח לעשות את הדרך לכאן... ושם זה אתר רשמי שבנו לו, תקני אותי אם זה אחרת... כי עדיין אני מנחשת...:) חג שמח יפהשלי

Nova5

New member
מסכימה עם דידה וקניה...

זה נורא משמח, אבל פחות מרגש... גם בגלל שזה לא ב"אדום" ניחוש של דידה גם יפה. כאן הוא בא אלינו. אבל זה לא מוריד מהתוכן של ההודעה.

talytal

New member
אני יכולה להבין את זה

ואני גם די מסכימה עם הסיבה שעדידס הביאה... זו אותה סיבה שאף פעם לא ממש התלהתי כששמעתי שנינט וסקעת ומאיה רוטמן כתבו בפורומים שלהם... אבל הפורום הזה היה יצירה שלנו בלבד, והיתה איזשהי תחושת הישג בזה שג'קו הגיע לכאן לכתוב לנו. מצד שני, כל עוד הוא כותב לנו זה משמח אותי, שם או פה... זה היה צפוי שברגע שיהיה לו אתר רשמי הוא יכתוב בו ולא כאן.

דורית41

New member
גם אני מרגישה כמוכן!!!

אני עדיין מקווה שהוא יכתוב גם כאן כמה מלים.!!!! והיות ויש לי חסך רציני של אייקונים,אני ארשה לעצמי להתפרע על כמה מצות...

a d i d a s 2 1

New member
את האמת..הפורום החדש...

מביא לי עצבים בדר"כ... אבל..שמחתי שמחתי ושוב פעם שמחתי לגלות שיש אותו... שיש משהו שעשו לו... ויאנוש..ברור שלהתוכן של ההודעה לא משנה כלום.. באופן אישי, לא ממש אכפת לי איפה הוא ירשום אני חושבת שעד עצם היום הזה, אנחנו כפורום, וכל אחת לחוד... איכשהו בנינו מוצר, והמעגל נסגר... עכשיו נשאר לחזור עליו בלופ אני כן חושבת שכפורום, תחת חסותה של המנהלת שלנו, עשינו הרבה... לפחות בכוונות.. ואין לזה מחיר.. חג שמח לכולם, אני חוזרת למסדר הנקיונות...

a d i d a s 2 1

New member
ומה שרציתי להגיד בעצם

זה שבתקופה ה"רעה" שלו, היה לו מקום לברוח אליו... מקום שכולו מילים טובות ומחזקות... כביכול.. "עשינו את שלנו".. ועכשיו נשאר לו לצבור עוד דבר ועוד דבר... בדרך להצלחה... ולקבל גם בפורום הרשמי קהל מסוג קצת אחר, שלמען האמת...גם אותו צריך...

a d i d a s 2 1

New member
אבל לידע כללי הפורום של רוטמן

פתחה מישהי, מעריצה גדולה שלה... זה על אותו פורמט אמנם פחות או יותר, ואגב זה פורום שהיא פתחה ומלווה בתשלום מסוים... כמו הרשמי שהיה לג'קו...שזה עדיין די יפה.. :)

איזה כיף לשרשר ישירות אלייך קניה

נכון, זה מוזר, זה היה יורת מרגש כשג'קו כתב כאן..

למעלה