ג'קו. מה אני חושבת על כל מה שקרה.

שירןב

New member
ג'קו. מה אני חושבת על כל מה שקרה.

בדיוק אתמול חשבתי על מה שקרה לו, פליטת הפה וכל הרעש שאחרי, וחשבתי כמה עצוב, ששהוא נפל קורבן לפסיכיות הישראלית במיטבה. אני חושבת שעצם הבלאגן הגדול שנוצר בעקבות מה שהוא אמר מוכיח את העניות של העם הישראלי, הצביעות, והרצון לעשות רעש ולכעוס, כדי להרגיש יותר טוב עם עצמינו. על מה ההתנפלות? על משהו שבחור צעיר אמר? אז מה??? אמר!! הוא לא קרא לאנשים לא להתגייס (מה שרבנים ואחרים כן עושים!), הוא לא עודד אלימות, ולא עודד סירוב תגובה. הוא אמר שהוא לא התגייס, זה הכל. דיברתי עם אנשים שאמרו שטוב שחברת התקליטים שברה חוזה, כי החיים והמוות ביד השלון. ואני אומרת, לא חוכמה לכעוס ולעשות חרם, לא חוכמה לשחק אותה צדיקים, החוכמה היא לדעת לקבל, לסלוח, לעזור לבנאדם לרדת מעץ גבוה שהוא טיפס עליו. לכולנו, או לרובינו קרה שהגענו למצב שהיינו צריכים עזרה להחלץ ממנו, וכאן החברה היתה צריכה להבין שזו פליטת פה חסרת כל רצון להזיק, פליטה של בחור צעיר, שעדיין לא מנוסה עם התקשורת, ועדיין לא מבין שעצם העובדה שהוא מפורסם, גם יכולה לבוא לרעתו. פתאם כל דבר שהוא אומר זה לא אדם קטן שאומר, אלא מפורסם, ומתייחסים לדברים ברבים. צריך להתרגל לזה, והוא לא הספיק. לג'קו לא היו כוונות רעות, אך הוא היה קרבן של ציבור שמחפש להחרים כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו. אני במקומו הייתי בודקת אפשרות לתבוע את אותה החברה שביטלה איתו חוזה, הרי היא עשתה את זה, לא כי הגיוס לצה"ל כל כך חשוב לה, אלא כדי ללכת עם הזרם ולהלהיט עוד יותר את הדברים, את הכעס עליו. הדברים כאן לא נאמרים מתוך הערצה אליו, לא ראיתי כוכב נולד, ואין לי מושג איך הוא שר, פרט לטיפה שהספקתי לשמוע ברדיו. הדברים נאמרים מתוך כאב על הטבע הישראלי, או האנושי, ועל בחור אחד צעיר שאכל אותה בגלל זה. מחכה לתגובות.

אסתילי

New member
מסכימה איתך לגמרי

אני לא הייתי מחפשת לעשות משהו מול הליקון, במקומו הייתי עוברת ל"הד ארצי" למשל, ממשיכה הלאה במרץ...ושהליקון, יאכלו ת'כובע.

מגושקה

New member
בקשר לאמינות של הליקון

היא גם ביטלה את ההבטחה לעשות תקליט למאיה. ומה מאיה עשתה? אמרה? כלום. זה רק מראה על הצביעות של החברה הזאת. וחוץ מזה הוא לא יכול לתבוע אותם, כי אחרי נינט הם שינו את החוזה, להבטחה בלבד שלא מחוייבת כלל. ובקשר להליקון, טדי כבר התנקמו בהם, היא העבירה את כל העסקים שלה להד ארצי.

talytal

New member
אני מסכימה איתך

לחלוטין. ומאוד עושה לי טוב לראות שלמרות שלא הכרת את ג'קו מהעונה האחרונה של כוכב נולד, לא מיהרת להאמין לכל מה שהעיתונאים ניסו למכור לנו בתקופה שאחרי הזכייה. ולגביי הליקון - הצדק הכי גדול יהיה כשהאלבום של ג'קו ייצא, יצליח ויעשה הרבה כסף להד ארצי, והליקון ייראו מה הם זרקו לפח ברגע של טמטום. אני לא בטוחה שיש פה עילה לתביעה, כי ההבטחה לחוזה הקלטות היא לא מחייבת, אבל מה שבטוח זה שהליקון יצאו הכי קטנוניים, דורסנים, וחסרי פרופורציות מכל הפרשה העגומה הזו. נותר רק לקוות שהצדק ייצא לאור בדרך זו או אחרת. לדעתי אנחנו בכיוון הנכון.

למעלה