ג'קו רואיין היום על ידי יעל דן בגל"צ:

ג'קו רואיין היום על ידי יעל דן בגל"צ:

הנה השידור: http://glz.msn.co.il/NewsIndexSub.aspx?NewsCatId=9&PageNum=1 צריך ללחוץ על "עושים צהריים". דקה: 1:34. עכשיו אתחיל לשמוע, כי שמעתי רק את הסוף קודם במכונית

thr7

New member
אשמח לדעת מה נאמר

המחשב שלי בעבודה מסרב להשמיע קול ואני על גלגלצ כל היום תודה טלי

אסתילי

New member
תודה גלית, חיפשתי והאזנתי

קודם כל, גם אם אני כמעט לא כותבת בפורום - אני תמיד עוקבת. שמחתי לשמוע את הראיון עם יעל דן בגל"צ. גם עיינתי במאמר של מאיה במעריב. המסקנות שלי הן שגם מאיה וגם ג'קו עדיין בתודעת הציבור. כל מה שנאמר לא מחדש אלא מרענן את העובדות. לא היה די זמן כדי להוסיף דברים שלא ידענו אותם. שמחתי לשמוע על המופע הקרוב של שרי וג'קו. בוודאי אגיע לאיזו הופעה. וגם למאיה מאחלת המון בהצלחה. חבל שמפאת חוסר זמן לא שמענו את השיר החדש שלה. אני בטוחה שעוד נשמע.

שונית 7

New member
אוקי אני רוצה להתעכב על חשיבות הראיון בגל"צ|!

קודם כל חשוב לציין שזאת פעם ראשונה שג'קו מרואין בגל"צ מאז הגמר ועד היום.נכון שרואין פעם אחת אצל משה בונן בגלגלצ אחרי הכתבה וזה היה מן ראיון של התגוננות של מישהו שצריך להוכיח שהוא בכלל אוהב את המדינה. מבחינתי הראיון אצל יעל דן היום היה סגירת מעגל כי בעצם אצלה התחילה הפרשה של העליהום עוד לפני בן כספית והכתבה ב-7 ימים. אני זוכרת שחיכיתי לשמוע ראיון של ג'קו אצלה אחרי הגמר כמו שעשו כל שנה עם הזוכה של כוכב נולד ובמקום ראיון שלפו שם את השיר ההוא והשמיעו הלוך ושוב את השורות הבוטות בלבד וזהו ..מאז הוא הוחרם ...שם ובעצם בכל התחנות.גם כשהשמיעו את הסינגלים מהדיסק עשו לו טובה גדולה שהשמיעו אותו ...וגם חוץ מגרמת לי שום שיר לא נכנס לפלייליסט. גם "קשה לי" לא נכנס לפלייליסט אבל הגיע למרות זאת למקום ראשון גם בעזרתינו וגם בזכות ההשמעות בכוכב 5. בקשר לראיון ג'קו ומאיה רואינו היום בעקבות הגמר וגם בעקבות הכתבה של מאיה במעריב...על התחושה של הנפילה אחרי הגמר. ג'קו התבטא באופן רהוט דיבר על מניפולציות תקשורתיות ועל כתבים שבאים להפיל וכמה חשוב שיהיה מישהו שיהיה איתם וינחה אותם ..הוא גם לא נשאר חייב בקשר לשיר מדינה ..אהבתי מאוד.... ג'קו של היום רהוט מתוחכם ואף אחד כבר לא יצליח להכשיל אותו...גם שאלו את שניהם מי יזכה היום ..שניהם לא נקבו בשם אחד אבל ג'קו אמר שהיה רוצה שתתזכה בת טכיוון שיש 2 תותחיות שלכל אחת ג'אנר שונה לגמרי ..אז זה לא משנה מי משתיהן תזכה. וגם הספיק להגיד שהוא לפני הוצאת דיסק שני ולא שכח ליחצן את המופע עם שרי...יצא גדול אהבתי מאוד

הגבתי ואז ראיתי מה כתבת..

את זוכרת הרבה יותר טוב ממני את כל הפרטים הקטנים..אבל בואי נחשוב שזה היה בעבר ועוד ב2006 ..בכל זאת דברים השתנו מאז אז מצויין שיהיה בגל"צ גלגל"צ מקו ושיראה לכולם שהוא פה להישאר.. שיאכלו ת'כובע של ירדנה

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני זוכרת כי אני כאן מאז הסיפור ההוא של יעל דן וכל מה שקרה אחריו.בחלומות הפרועים ביותר שלי לא הייתי מאמינה שאני אהיה חלק מפורום של זמר כלשהו..אבל כל כך צרמה לי כל ההתנפלות הזאת וההחרמה והרצון להפיל זמר צעיר ומוכשר בלי לשים לב ותוך התעלמות מוחלטת מהכישרון. אני מסכימה איתך שיעל הרימה להנחתה וג'קו לא נשאר לה חייב וענה מעולה ושוב אני רואה כן חיוביות בכך שהייתה פה סגירת מעגל ולפחות הפעם יכול היה גם להגיב ולא מעמדה של חולשה.. חוץ מזה אני מסכימה איתך שהייתה קצת תחרות דיבור בין מאיה לג'קו..כי נדמה לי שהפעם בער בה הצורך להסביר שדבריה סולפו או עוותו בכתבה.

תודה../images/Emo13.gif יעל דן מממ

לרגע לא חשבתי על חיובי במיוחד..היא שואלת על השיר שנחשף ובמקרה או שלא כזכור לי זאת הייתה בעצמה שמיהרה לחשוף את השיר של הג'אמוסים כאחת שמצאה אוצר? לא מטוב לב אני בטוחה.. אבל בסך הכל היה ראיון נחמד והעיקר סחה לג'קו על ההשחלה בסוף על המופע (שיווק עצמי- "מה שיש לי זה אותי..."
good for him ) מאיה הייתה חמודה ואמיתית,אבל נהייתה קצת פטפטנית מהרגיל או שנדמה לי?
בקושי משפט נתנה לו לסיים, כשיש ראיון עם שניים במקביל, כשאחת היא בחורה טיפה קשה להתחרות בשטף...

שמיים...

את צודקת בקשר לפטפט של מאיה
גם אני שמתי לב... אבל היא חמודה. ו**ממש** לא אהבתי את יעל דן שניסתה להעלות מן האוב שוב את נושא השיר. מזעזעת.

שונית 7

New member
גלית בקשר ליעל דן חשוב לי להדגיש

שגם היום למרות הכל קשה לי לקרוא לה מזעזעת ...כי הרבה לפני האייטם שלה על ה"שיר הנורא" ממש אהבתי והערכתי אותה והייתי מקשיבה לתוכניתה באופן קבוע ואני מודה שמאז אני כמעט ולא שומעת את התוכנית .. אבל מוכרחה לציין בהגינות שהיא העלתה את נושא השיר רק לאחר שג'קו דיבר על התקשורת ועל מניפולציות תקשורתיות...ואולי קצת שכח שהיא חלק מאותה תקשורת וסביר להניח שהיא מכירה גם את אילו שכתבו על ג'קו.. זאת אותה הברנג'ה..כולם מכירים את כולם..ובכלל אני מאז ומעולם חשדתי שלא סתם נשלף האייטם הזה בזמנו ....הם ידעו על הכתבה ב-7 ימים ולכן ניסו להקדים את כולם ולזרוק סקופ לאוויר שבעצם פתח את העליהום ..כמו שאדון כספית עשה בעצם..כולם עשו רייטינג וסקופים על גבו של ג'קו... אבל צריך לציין שיעל דן גם עושה דברים מוערכים לטעמי ויש לה אג'נדה חחברתית חזקה ולא פעם מטפלת ועוקבת באופן אישי בנושאים חברתיים חשובים כמו מקרי אלימות במשפחה, איכות הסביבה ועוד ועוד. אז נכון שאהבתי את הדברים שאמר לה ג'קו בזמן המועט שעמד לרשותו אבל אני חושבת שאולי נפתח עכשיו ערוץ תקשורת והזדמנות לשלוח לה מייל ..ולנסות להסביר לה שאולי כדאי שאנשים מהתקשורת יחשבו פעמיים לפני שהם הולכים להפיל ולהשחיר זמר צעיר שעבר טראומה לא קטנה בגיל 10 ואולי בגלל זה הוא פוחד מנשק ואולי כדאי שלא יחפשו בכח כתמים שחורים מהעבר או לפחות ינסו לאזן ולמצוא גם את התכונות היפות שיש לו וינסו להיות קצת יותר מאוזנים..ואולי במבט לאחור אולי יצליחו להבין שגרמו עוול למישהו כשרוני שזכה בתחרות שירה ויש לו תשוקה עזה למוזיקה..ושבסה"כ הוא בחור נחמד וחיובי ורחוק מלהיות "אויב הציבור" כמו שעשו ממנו האמת שנורא התחשק לי לשלוח לה מייל בעצמי ,אבל גם פחדתי לקלקל וגם מאוד קשה לי עם חשיפה..כי אני מאוד אוהבת את הפרטיות שלי וטוב לי מאוד עם האנונימיות...נראה.. בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד או לרמוז שאין טעם להלחם כרגע באנשי תקשורת..יעל דן ודומיה ..אלא לנצל את המומנטום ולנסות לנצל את ערוץ התקשורת הקטנטן שנפתח ולהרחיב אותו..להגיב ולהסביר באצילות שיש בו הרבה מאוד צדדים ותכונות שלא הביאו לידי ביטוי..להביא אנשים כמוה לידי מצב שיחבבו אותו..וג'קו יודע לעשות את זה יופי... ועובדה שיש כבר לא מעט אנשים מהמדיה וגם אנשי מוזיקה, שמחבבים ,מעריכים אות וואת כשרונו ונותנים לו כבוד.. פשוט אסור לשכוח שאין מה לעשות...אין טעם להלחם בתקשורת כרגע ..ג'קו זקוק לה כמו כל אמן אחר ואולי אף יותר.

הי שונית,

אני אסביר מה זעזע אותי. זעזע אותי שאחרי שג'קו הסביר כל כך יפה והתאמץ להדגיש את העוול שנעשה לו, ואמר שהעיתונאים לקחו חצאי דברים וכו' וכו. אז אחרי שהוא הסביר את כל זה והיתה הזדמנות לדף חדש, אז היא פתאום אמרה, *כאילו* משום מקום,רק כדי לחפש אותו: "אבל מה עם השיר ההוא........"...... כאילו שיש עוד יש לה רגשות אשם, והיא מנסה ללבן אותם מולו. זה לא היה ברור! וגם היא כמעט ורצתה לפרט "שוב" מה הוא אמר. ולא כדי לדון. זו דעתי. לא היה נשמע לי שהיא באה ב"טוב". מצד שני זה לא סותר אפשרות לדיון עמה... ...ולכן, את מאד צודקת בעיניי, ערוץ התקשורת הזה הוא מאד חשוב! וכדאי להרחיבו. נכון, אין צורך להילחם בתקשורת. ומאד אהבתי איך ג'קו הגיב ברדיו. תגובה אצילית זה תמיד תורם. חשבתי שנקודתית היא היתה מזעזעת בנסיון שלה לחפש אותו.... כאילו להצדיק משהו, וזה נעשה בחוסר רגישות. אבל אולי אני באה ממקום של הגנתיות יתר.

שונית 7

New member
מסכימה איתך אבל ניסיתי

כמו שאנחנו תמיד מנסים פה להעביר מסר לג'קו כי הפורום הזה הוא ערוץ התקשורת שלנו איתו ואין שום ספק שבפורום הזה מרוכזת קבוצה של אנשים שמאמינים בו מעריכים אותו ורוצים שהוא יצליח כמו שמגיע לו. אז לפעמים הערה או הארה שלנו חשוב שהיא תתקבל בהבנה ואולי אפילו תתרום.

ראיון מעולה/tapuzforum/images/emo8.gif

אני ממש שמח על הראיון וגאה בתנופה האחרונה של ידוענו שוב בנות המון תודה על כל הקישורים שאתן מביאות כי אני בתקופה של סוף שירות לא מוצא זמן להשקעה אבל אל דאגה אני יחזור לעצמי בקרוב !!

למעלה