ג'קו -

dsol

New member
../images/Emo2.gif , את תעשי לי ילד !_../images/Emo189.gif

בעצם כמה ילדים שרק תירצי !!! מיטל (זה מיטל נכון?, סתם נו אני רשע
) התגעגעתי המונות !
תחזרי אלינו
----מאיה לשילטון----

D i s o r d e r

New member
הו!!

סופסוף מישהו שמבין משהו במוזיקה. דודי.
אחחח, מאיה מאיה.
כאילו, לא מספיק שאני לא סובלת את הג'קו הג'וק הזה, הוא לוקח שיר טוב, עושה ממנו משהו שגורם לאוזניים שלי לרצות להיות חירשות, מזייף כמו שנשים אפילו לא חולמות לזייף במיטה, ועוד מקבל על זה 46% מהקולות ?!?! שחיתות. אין לכם מושג כמה העסק הזה מושחת. (ותאמינו לי - כי אני יודעת) עם הקול שלו, אני יכולה להגיד לכם שה"זורם בורידים" המזוייף הזה, עשה לי הרבה ורידים במצח. נוראי. להקיא. איכס. ג'קו. תנוח. על החולות. איי רייסט מיי קייס. מיטל. גרופית נובה בהדחקה והכחשה. (אבל אל דאגה, אני עובדת על זה בטיפול). שבת שלום לכם יקירי, או מי שנשאר פה...

dsol

New member
../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

רק תזכירי לי מזה נובה ? סתם לא.. אבל באמת.... מיטל ! אנחנו צריכים לדבר, לא דיברנו כבר כמה חודשים נראה לי ! אני מתגעגע ! ועדיין מחכה לאיימיל עם השירים של הלהקה שלך כמו שהבטחת לי...

D i s o r d e r

New member
כפרות עלייך

נובה? מה זה? *אהמממ...* יקירי, אתה מוזמן לעשות לי איזה טלפון מחר ככה (לא מוקדם מדי, כי אני נשארת ערה לעוד כמה שעות, אז בטח אקום מאוחר) (במחשבה שניה אתה יכול לנסות להעיר אותי) (אבל אם זה יהיה חלום טוב אז אני אכעס מאוד) (אבל אשמח בכל זאת שהתקשרת) (למרות שזה סוג של הימור) (מקווה שאין לך נטיה להתמכרויות) (כי לי דווקא יש) (מיטל, את חייבת להפסיק עם הסוגריים האלה) קיצקוץ, אין לי ת'מספר שלך חתיך הורס שלי, 'תקשר ונברבר קצת. מזמן לא לירלרתי למישהו בשכל. (נכון "לירלרתי" מילה יפה?!) *מואה* ליל"ט

למעלה