ג'קי וטל חגגו אתמול וכולנו, איך לא?

Tami661

New member
ג'קי וטל חגגו אתמול וכולנו, איך לא?

...תפסנו על זה טרמפ
אבל טרמפ טוב... טריפ יותר נכון. הממלכה... לא סתם זכתה לכינוי הזה, כי איפה? איפה יש עוד אולם בעולם - ועוד כזה אולם- (האולם)אולם- שהאירוח שלו לא מסתכם ב"רישום לשיעור" "העברת אימון" "אווירה מיוחדת... אבל רגילה"... לא! לא בזה בלבד! אלא הרבה הרבה יותר
- החום, האהבה, תשומת הלב המוקדשת, הבלאגן שאנחנו עושים ומתקבל באהבה, היותר-יותר-יותר מכל מה שיכולנו לקבל במקום אחר. אין ספק... המלך לא מודה... אבל ה
שרוט בדיוק כמונו
, או שהוא הודה בזאת ואני פיספסתי?
אז שוב... לא נמאס לי! תודה ענקית ל
על הנ"ל וגם על זה ש... באקסטרא של אתמול, שברת את מנהגיך לכבודנו
... נתן הופעה הופעה דר' ניסים (עופר)
ואח"כ המשכנו... והיה ערב מדהים! אין, אין על מסובבי הרגליים המופלאים הללו
- חברים עם כושר, שכל, יופי, כשרון ואהבה... אהבת חיים, אהבת חברים ו... המממ... יש גם "אהבה אהבתית" (נו.. רגילה כזו
אתם יודעים
) ויש הרבה תמונות אחת מהן תועלה ברגע זה... אע"פ שלא כל הצוות מופיע בה, אפילו לא כל השרוטים... רק אלו שלקחו באקסטרא של אתמול חלק. אבל כל מי שמופיע בתמונה: שרוט בהשגחת הבד"צ עוד תמונות... אחרי הבכורה ב- www.spinil.com תיפתח להם גם כאן גלריה מיוחדת. גלריית "מפגשי היום ד'" נקרא לה... עד סוף השנה (האזרחית
) אני מצפה שזו תהיה הגלריה הגדולה ביותר בנט

ennicka

New member
מה מה מה?

אי אפשר בינתיים לעלות כאן בהודעות עוד איזה אפטייזר? פפפפליז |מבט רוג'ר רביט|

shiri 80

New member
שלא ייגמר לעולם

תגידו לילמה הלילות האלה חייבים להיגמר לא נו באמת כאילו יושבים אנשים צחוקים בלאגנים מצב רוח טוב,אנדרופיניםניקוטין וקצת אלכוהול זורמים בוורידים ובגלל שאיזה סוציליסט קומיניסט החליט לפני שנים שצריך לעבוד אז כולם מתקפלים הביתה . לא מקובל! אחרי כל יום רביעי כזה אני תוהה ומהרהרת שוב ושוב מאיפה זה התחיל ולאן זה יגיע (אני כבר רואה מפגשים ביד אליהו עם מיקסרים תעשייתיים וחלב וניל שבא בחביות) חברים כאלה לא מוצאים בכל מקום היה ליגה !

kimo

New member
ראבק, זה רק אייס קפה!!!

כולה קצת חלב קפה וגלידה וכאלה... מה עושים עיניין מזה... מצד שני... איךזה כלכך טעים\מדהים\אלוהי...!?!?!

shiri 80

New member
הגזלן ניסה לגנוב אתמול את המתכון

אבל כשיש כל כך הרבה טוניזאים , מרוקאים ובעלי שרירים באיזור הפרסי נעלם כלא היה .... וזה בכלל לא האייס קפה .. זה משהו שיש שם באויר .

אז ככה נראה ג'וק עם הרגליים למעלה?

אתמול היה פשוט איך לתאר את זה בשתי מילים-ענק,גדול,מדהים,כיף,כיף,כבר אמרתי כיף?,פצצות לגבות,רסיסים לריסים,צביתות לפיטמות,ניטים לקליטים וראש לשועלים. גם שיעור מעולה,גם אקסטרא על רקע הגדול מכולם עופר ניסים
וגם מפגש השרוטיה אצל תמי(עיין ערך שתי מילים בתחילת ההודעה).תמי מה דעתך לפתוח מקום שיקרא "המפגש של תמי"? האייסים שלך יאכלו את אלו של ארומה בלי מלח.
תמי מה עם עוד תמונות? אולי תעלי עוד כמה מהתמונות? אלפי ג'וקים ותיקניות ברחבי הארץ מתים לראות את התמונות מאתמול.היום מתוכננת הפגנה גדולה בכיכר רבין למען העלאת התמונות לכאן.

Tami661

New member
התמונות... נשלחו לזה שהחליף אתמול

את רמי
... בהתאם להיכרותי עם הנפש הפועלת, יועלו תוך שעה עד שעתיים לגלריה המכובדת ב-www.spinil.com ובהמשך, מבטיחה להקים להם גלריה גם אצלנו. אבל... כשאתה מדבר על ג'וקים ותיקנים... אתה לא מתכוון במקרה לאלו שבתמונה, נכון?

אפית לו עוגה בצורה של ג'וק???

האם אני רואה נכון?!?! את פשוט גדולה מהחיים! לא ייאומן!!!!

Tami661

New member
לא אני... הזכויות שמורות לטלי!!!

אני אפיתי את זאת... הטרולית הלבושה בספשלייזד וחבושה קסדה כמו בכרטיס שלה (בד"צית
)

ennicka

New member
ורק לשם ההבהרה

מעבר ליופי, גם הטרול וגם הג'וק היו פשוט טעימיםםםםםם ומתוקים (כמו בחיים
)

beeyourself

New member
אוחחחח כמה שהתגעגעתי../images/Emo24.gif

אומנם "רק" דיוושתי אבל נהניתי מכל רגע וכל כך נהניתי לראות את כולכם!
השיעור היה
! הייתי אומרת כרגיל אבל אצל ה
אין אף פעם שום דבר רגיל - כל שיעור זאת אטרקציה חדשה!
והעוגות!!!
בנות אתן פשוט
! המשכתי את הערב בשבחים על החבורה הנפלאה הזאת באוזני כל מי שרק רצה לשמוע למה אני נראית כל כך "זורחת"
(וזה לא רק בגלל האנדרופינים
) אין כמוכם!

talis2

New member
חכי להיום אני חוזרת הביתה....

ומביאה את השגחת הבד"צ יהיה ב-ל-א-ג-ן

Tami661

New member
Not exactly Hhahah... רק באקסטרא../images/Emo3.gif

באימון הראשון הייתי לבושה ב... נו? נחשי...

Tami661

New member
ערבי, אולי לא... אבל חליל? כן...../images/Emo3.gif

ולא סתם חליל... וואחד חלילללללללל

למעלה