ג'קי כל הזמן מוכר לנו שהוא בא מבית

רוניתבש

New member
ג'קי כל הזמן מוכר לנו שהוא בא מבית

עם מצוקה כלכלית מאוד קשה והולך רק עם מותגים וסיפר שקיבל דירה בירושה מהסבתא שלו איך הדברים האלה מסתדרים עם המצוקה???

זכותו ללכת עם מותגים

הוא מרוויח את כספו בכבוד,עובד הרבה.ועדיין מ9ריש מכספו למשפחה

טלומרז

New member
קבל עדכון, ודי לצרות העין

המותגים מהספונסר שמשווק אותם בארץ שפנה להפקה, כי ידוע לכל כח השיווק של ג'קי, ואכן המכירות של המותגים הנ"ל עלו מרגע שראו את ג'קי בספרד איתם. את הדירה שירש ג'קי מסבתו מסר ג'קי למשפחתו עקב הקשיים הכלכליים אליהם נקלעה. הדירה לא בבעלות ג'קי.

טלו,מאיפה את יודעת שזה מהספונסר??

אולי המשפחה קנתה לו,לא שמעתי מבני משפחתו שהתראיינו אחיו בערוץ 2,משפחה ערוץ 24 על קושי כלכלי.

טלומרז

New member
קראתי/ראיתי את זה איפושהו, בוודאות זה נכון

אמרו גם שהמכירות בחנות שמוכרת את המותגים שג'קי קיבל עלו פלאים. אני לא זוכרת אם קראתי או ראיתי באחת הכתבות.

פונפון32

New member
רוב הבגדים שהופיע איתם לאחר שחזר מספרד

הם של GANT, וסביר להניח שראו בו פוטנציאל שיווקי והעניקו לו את הבגדים למטרות פרסום. הוא גם סיפר שבהפקה קנו לו בגדים חדשים. אפשר לומר הרבה דברים על ג'קי, אבל לא בקטע הזה. אנא הפסיקי.

רוניתבש

New member
עם מותגים הוא הולך מתחילת התכנית

הוא בעצמו הצהיר שהוא הולך רק עם מותגים ולגבי הדירה לפני יומיים שמעתי אותו אומר שההורים שלו גרים בנפרד כי בגלל המצב הכלכלי אין באפשרותם לגור יחד משפט הזוי אבל זה מה שאמר

עם ג'קי יש משהו מסריח אני לא קונה את השקרים

של המשפחה, הם בטח סוג האנשים שרק אוהבים לבכות.

גם אני לא מאמין לו לשניה הכל משחק.

ממש בבית שלו הוא מדבר לכבשים וארנבים. ג'קי חושב שהוא בעליסה בארץ הפלאות. גם אני יודע את האמת הכל עברינות.

טלומרז

New member
ההפקה לא קונה כלום, נהפוכו

משלמים לה כדי שג'קי ילבש את המותגים שהוא מקבל. כח השיווק שלו אדיר. רק בפורום לא מוכנים לקבל את זה.

טלומרז

New member
אלא אם כן המשווק פונה ישירות למשפחה של ג'קי,

ואז אין להפקה שום אפשרות לדרוש על הפרסום הזה משהו.

מעין86

New member
גם אם הוא נותן את רוב המשכורת שלו למשפחתו

הוא עדיין יכול להרשות לעצמו לקנות מותגים, כי אין לו הוצאות, הוא גר עם ההורים שלו, הוא מגיע לעבודה עם אופניים והוא בעצמו אמר שהוא בקושי יוצא לבלות עם חברים.

רוניתבש

New member
מי שעוזב את הלימודים בכיתה י' כדי "לעזור בבית

נותן את כל המשכורת הבייתה ולא קונה מותגים אז אל תבלבלי במח

למעלה