ג'ק דניאלס

ג'ק דניאלס

קודם כל סבבה של פורום יש פה, אני נהנה לקרוא כבר כמה זמן. והשאלה שלי היא האם מישהו יכול לפרט על הברנדים השונים של ג'ק דניאלס (או לתת קישור להסבר,לא הצלחתי למצוא באתר החברה). תודה.

temptation411

New member
ניראה לי הוא התכוון ל

brand לא brandy יעני המותגים השונים של גק דניאלס

lior135

New member
../images/Emo6.gif אהה.. עכשיו הכל ברור!

בכל אופן, באתר הרשמי שלהם לא מצאתי כלום... אבל כאן יש כתבה של גיסר בנושא.

temptation411

New member
רבאק!

אני כבר שעה מנסה להבין מה זה הגק דניאלס עם התווית הירוקה אבל ככה יש גק רגיל עם התווית השחורה גנטלמן גק שזה גק רגיל שמסונן יותר דרך פחם מייפל סינגל בארל שזה מחבית יחידה..יש בו יותר אחוזי אלכוהול יש את הסילבר סלקט ואת המונוגרם ויש את הסידרה של הלינצברג שזה גק רגיל עם בקבוקים מעוצבים

לגבי הסינגל בארל

(נדמה לי שגם קוראים לו סילבר) - אכן אחוז אלכוהול גבוה יותר, העומד על 50%.

temptation411

New member
זה גם מה שאני חשבתי

אבל משוטטות בכמה אתרים של חנויות ברשת זה ניראה כאילו יש גם סינגל בארל וגם סילבר סלקט..יכול להיות שהסילבר סלקט הוא מחביות מובחרות והסינגל בארל לא

קודם כל,תודה..

דבר שני, אם לסכם את הנושא, ממה שהבנתי פה ובחיפוש נוסף באינטרנט יש ככה: ג'ק רגיל (תווית שחורה) ג'נטלמן ג'ק (סינון כפול) סינגל בארל (מחבית אחת,50%) ותווית ירוקה (יישון יותר קצר מהג'ק הרגיל) המונגרם,הסילבר וכל השאר הם מהדורות מיוחדות. אם מישהו חושב שאני טועה אני אשמח לדעת במה. (מקווה שכתבתי ברור בלי סיכויים למוצרים חדשים בקו של ג'ק דניאלס כמו ברנדי וכ'ו
)

טוב,חוזר לדוש בנושא...

אז ככה, מחיפוש נוסף זה מה שמתברר: Jack Daniel's Black Label: הג'ק הרגיל שכולנו מכירים. Jack Daniel's Gentleman Jack: סינון פחם כפול, טעם מעודן יותר. Jack Daniel's Single Barrel: מחבית אחת בקומה העליונה. 45% Jack Daniel's Silver Select: מחבית אחת בקומה העליונה, איכות יותר גבוהה. 50% Jack Daniel's Monogram: נרתיק עור ובקבוק מעוצב ע"י "מייקל אוסבורן דיזיין". 47% Jack Daniel's Japanese Master Distiller: גרסת המאסטר דיסטילר היפני (נחשבת במיוחד). Jack Daniel's European Master Distiller: גרסת המאסטר דיסטילר האירופי. Jack Daniel's Uncle Jack: לא ברור Jack Daniel's 100th Gold Medal Anniversary: בקבוק המעוצב בדומה לזה שהוצא ב1904 לכבוד הזכייה. 45% Jack Daniel's Green Label: הזול מכולם, הופץ בעיקר לצ'כוסולובקיה, מיושן פחות זמן. 40%

כל מיני...

הנה עמוד של בקבוקים נדירים מתוך האתר של ג'ק דניאל'סhttp://www.jackdaniels.com/bottlechoose.asp כמו-כן, לדעתי מה שאתה מכנה בלאק לייבל יותר מוכר בשם No.7 אבל אפשרי ואני טועה.

אם אני לא טועה

על כל הבקבוקים כתוב old no.7, חוץ מאחד שראיתי שכתוב עליו old no. 4
. בכל מקרה הג'ק הרגיל נמצא תחת הכותרת black label בחלק מהאתרים. טוב,מספיק ודי. וויסקי נחמד,אבל יש יותר טובים. אז מה המחקר הבא?

למעלה