ג'ק היה הבוקר בערוץ 2

שונית 7

New member
ג'ק היה הבוקר בערוץ 2../images/Emo70.gif

לא זוכרת את כל מה שאמר אבל העיקר ..דיבר שוב על הדיסק השני וגם על המופע עם שרי ....מה שאומר לי...כנראה שבשלב שבשלב קרוב כלשהו יופיעו פירסומים לגבי המופע. חוץ מזה נראה חמוד מאוד מחויך,שלם עם עצמו ומאוזן לגמרי.... אהבתי במיוחד את התשובה שלו לגבי זה שאומרים שהוא פיספוס ..או שאיבד את המומנטום בגלל מה שקרה.... הוא ענה שמצד אחד זאת מחמאה ומצד שני ..אולי מישהו צריך לעשות בדק בית..חוץ מזה שהוא לא איבד שום דבר כי הוא כל הזמן בעשיה ...מופע דיסק ..אירוחים והופעות שונות..בקיצור ..יצא מלך ..זה מה שיש לי להגיד. כראה שבשלב כלשהו יעלה הוידאו של יום חדש במקו אז מי שעולה על זה מוזמן להביא לינק.. יום נעים ושבוע טוב לכולם...

yila

New member
תודה שונית, השיפור בראיונות של ג'קו מדהים!

מגיע ח"ח ענק !!! מזדהה איתו, קשה להתרגל לבקרים אחרי החופש. רק היום גיליתי את הכתבה,
עמוס בזמן האחרון

"קשה לקום בבוקר" שרה פעם זמרת..

חח מה שג'קו ועדן אמרו על קימה בבוקר.. אני ממש מזדהה עם זה אחרי חופש שהייתי קצת פרפר לילה וחרפּתי בבוקר
אני כבר כמה תקופה מנסה לתרגל סדר יום מחדש..מעניין איך הם קמים שם בטלוויזיה כזה מוקדם ונראים כאלו רעננים??(כנראה טונה מייקאפ והכל מסודר
) לגבי השאר מסכימה איתך, ג'קו יצא ממש טוב בהתחשב בהתקלות של לינוי ואזכורים על הקשקשת של יואב "לפלף"צפיר
את כרמל אני לא כ"כ זוכרת אבל מישניה חמודד עבר תקופה ממש לא קלה דכאונות ועניינים אחרי כוכב ועכשיו ב"ה מצליח בתור המלווה של אייל גולן וגם מוציא שירים לבד הנה המייספייס שלו: http://www.myspace.com/mishakirkilan הגיע לזה כמו שהוא אומר בהרבה עבודה קשה ובפייס מפרסם כל הזמן כמעט 5000 חברים...

אה... זה השיר שלי...

לא מבינה איך אנשים עליזים ושמחים בשעה שש וחצי בבוקר... זה לא אנושי

למעלה