"ג'ק המרגש"

קיית1

New member
"ג'ק המרגש" ../images/Emo23.gif

ב"רייטינג" של היום גיליון 274 יש ראיון עם פיטר ברגמן. הכתבה טרם מופיעה באתר של רייטינג. בראיון הם מדברים על היריבות הותיקה בין ג'ק לויקטור ורציתי לצטט לכם קטע מתוכו - שאלה- נניח שויקטור וג'ק רצים לבחירות לנשיאות בארה"ב - מי לוקח? תשובה - "אני חושב שבכוכבים של ג'ק כתוב שהוא תמיד מפסיד. אין לי בעיה עם זה, אבל אני חושב שנוצר מצב שהקהל פשוט יודע שלג'ק אף פעם אין סיכוי, וחבל". שאלה- נשמע כאילו לפעמים ממש בא לך להיות ויקטור ניומן. תשובה- "בהחלט לא. הייתי בוחר בג'ק אבוט בכל פעם מחדש. הבעיה שלי עם ויקטור ניומן היא שהוא מאוד חד ממדי, אפשר לדעת בדיוק איך הוא יגיב בכל סיטואציה - דבר שאי אפשר לומר על ג'ק. ג'ק הוא איש מאוד לא צפוי, הוא יכול להיות קר ואדיש אבל גם רגיש ופגיע מאוד. ויקטור ניומן כדמות הוא אותו דבר כל יום. אוי, אולי זה לא כל כך טוב שאני אומר את זה. אהההממ, אני רוצה להבהיר שאריק בריידן עושה עבודה נהדרת בתור ויקטור, אבל ויקטור עצמו לא סובל מיותר מדי דברים באישיותו". אני חושבת שבאמת חבל שהסדרה בנויה כך שידו של ויקטור תמיד על העליונה אבל אני מנסה להסתפק בנצחונות הקטנים של ג'ק
"אני אנדרדוג נצחי" כמו שאמר ג'ק בראיון.

קיית1

New member
עוד שני דברים קטנים...

* כשהוא נשאל איזו דמות בסדרה הוא היה שמח לגלם, הוא ענה שהוא חושב שהוא קיבל את הדמות הכי טובה בסידרה וכשהמראיינת הציעה לו בכל זאת את דמותו של מייקל בולדווין הוא אמר שאם כבר אז את דאגלס אוסטין (החבר הבריטי של ויקטור) שהוא אחת הדמויות הכי טובות שהיו בסדרה
* החבר הכי טוב שלו בצעירים הוא דון דיאמונט (בראד), הם משחקים כדורסל יחד כבר שנים...

למעלה