ג'ק קוסטנזה וחברים ../images/Emo66.gif
ג'ק היום בתפקיד ג'ורג' קוסטנזה! נדחף לחיים של אחרים, מודה שלו עצמו אין חיים עם בנות העיר אז מבקש מבראדוש שיזרוק לו פירור. מזכיר לי את הפרק כשג'רי מספר ב"רסטרנט" לג'ורג' שהוא שכב עם איליין. "מה? זה גדול! דיטלס דיטלס!!" אבל אז ג'רי מניד קלות ובאפטיות אומר "I don't feel like details", וג'ורג' מתעצבן ואומר שהוא כזה מסכן, שחי רק מהפרטים הקטנים האלה וג'רי מעיז לזרוק את זה כהערה ב"קוליות" שכזו ולא להרחיב? :- P ומה עם ג'ינה הרכלנית הזאת? הייתי מקבל את זה, אם היתה עובדת בתור ספרית, אבל אשת מסעדות עם פה כזה? רק שלא תטרוף את האוכל שהיא עצמה הכינה (למרות שהיא יכולה, ה"ג'ינז" לא כזה מקום משגשג). אני מקווה שג'ק יתגמל אותה בטיפ הולם, מצד שני - קוסטנזה אף פעם לא
אפרופו תפקידים, היום לא הופיע אף משרת אז ליהקו את ריאן לתפקיד. מוכרח לציין שהוא יותר חרוץ משלושת המשרתים שמרצדים על המרקע. כבר ביומו הראשון לעבודה הכין קפה לכל אחד (לאוליביה תה צמחים
) ובסוף לא התעצל כדי לפנות את הכלים. ח"ח. ריאן, תעשה לי ילד.. אה... שוקו
אני קורא לאיחוד השרונינה! שרון היתה מספרת למאג אם קאסי (או כמו שטוני קורא לה - "קשיו"
) לא היתה מופיעה. ואז ניק הכריז שהם זזים, לא יכל להישאר עוד כמה דקות לניחום אבלים? how rude! מה הפלא שיש שמועות שאשלי היתה גבר? לבחורה יש ביצים, היא אמרה לויקטור את כל האמת בפנים, ועצוב מאוד שהוא לא קלט את הדברים לפני ההארה שלה. מה שכן, היא לא אמרה לבראד זה שהסיבה היחידה שהיא לא רוצה מכות היתה כי ז'בו גם ככה מצוייה בקשיים כלכליים, והיא לא רצתה שהמעבדה תיהרס
ומייקל הנץ - איך אוזניו מזדקפות בכל פעם שהשם "ניומן" עולה לחלל האוויר....