ג'ק קוסטנזה וחברים

junny

New member
ציטוט נבחר

מפרק זה מוקדש לבראד שאומר לג'ק: "לך תעשה פן, התבלגנה לך הבלורית" נקרעתי מצחוק, חברה שלי היתה אצלי היא לא הבינה על מה אני צוחקת.. מעולה

ג'ק קוסטנזה וחברים ../images/Emo66.gif

ג'ק היום בתפקיד ג'ורג' קוסטנזה! נדחף לחיים של אחרים, מודה שלו עצמו אין חיים עם בנות העיר אז מבקש מבראדוש שיזרוק לו פירור. מזכיר לי את הפרק כשג'רי מספר ב"רסטרנט" לג'ורג' שהוא שכב עם איליין. "מה? זה גדול! דיטלס דיטלס!!" אבל אז ג'רי מניד קלות ובאפטיות אומר "I don't feel like details", וג'ורג' מתעצבן ואומר שהוא כזה מסכן, שחי רק מהפרטים הקטנים האלה וג'רי מעיז לזרוק את זה כהערה ב"קוליות" שכזו ולא להרחיב? :- P ומה עם ג'ינה הרכלנית הזאת? הייתי מקבל את זה, אם היתה עובדת בתור ספרית, אבל אשת מסעדות עם פה כזה? רק שלא תטרוף את האוכל שהיא עצמה הכינה (למרות שהיא יכולה, ה"ג'ינז" לא כזה מקום משגשג). אני מקווה שג'ק יתגמל אותה בטיפ הולם, מצד שני - קוסטנזה אף פעם לא
אפרופו תפקידים, היום לא הופיע אף משרת אז ליהקו את ריאן לתפקיד. מוכרח לציין שהוא יותר חרוץ משלושת המשרתים שמרצדים על המרקע. כבר ביומו הראשון לעבודה הכין קפה לכל אחד (לאוליביה תה צמחים
) ובסוף לא התעצל כדי לפנות את הכלים. ח"ח. ריאן, תעשה לי ילד.. אה... שוקו
אני קורא לאיחוד השרונינה! שרון היתה מספרת למאג אם קאסי (או כמו שטוני קורא לה - "קשיו"
) לא היתה מופיעה. ואז ניק הכריז שהם זזים, לא יכל להישאר עוד כמה דקות לניחום אבלים? how rude! מה הפלא שיש שמועות שאשלי היתה גבר? לבחורה יש ביצים, היא אמרה לויקטור את כל האמת בפנים, ועצוב מאוד שהוא לא קלט את הדברים לפני ההארה שלה. מה שכן, היא לא אמרה לבראד זה שהסיבה היחידה שהיא לא רוצה מכות היתה כי ז'בו גם ככה מצוייה בקשיים כלכליים, והיא לא רצתה שהמעבדה תיהרס
ומייקל הנץ - איך אוזניו מזדקפות בכל פעם שהשם "ניומן" עולה לחלל האוויר....

עכשיו גם נינה נפלה על הראש../images/Emo166.gif

מה זאת העצה הזאת שהיא נתנה לשרון, "תעזבי את הכל, זאת משאלתו של טוני, עדיף ככה" ??? לא מספיק שאנחנו צריכים לסבול את מייגן שמתנהגת כאילו אחותה היא אמא תרזה אז עכשיו גם נינה שופכת שמן למדורה. וגם אני רציתי שויק ובראדלי ילכו מכות, זה הדבר שהכי כיף לראות ואשלי הגבר (אהבתי את זה צהובון) עצרה בעדם....

למה מכות?? אני נגד אלימות ../images/Emo31.gif

רק אם זה בא בהזמנה
ובינינו, אין לויקטור שום זכות להחטיף לבראדלי!! אשלי סיכמה את הכל יותר טוב ממני, אין צורך לחזור על הדברים. וגם אני הופתעתי - הייתי בטוח שנינה רק תחזק את שרון, אבל לא כך היו פני הדברים

גם אני אהבתי../images/Emo23.gifאת משפט השבוע

מפיו של ג'קי: "לך תעשה פן, התבלגנה לך הבלורית"... לא ידעתי מי יותר מעורר רחמים, בראד שנזרק ע"י אהובתו וגם זרק את עצמו מהעבודה או ג'יק שעד כדי כך משועמם שהוא חולב מידע מאדם שהוא מתעב על חיי האהבה שלו... בעעעעע..... אבל בכל זאת שני אלה תותחי על
, אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם...

Dawn12

New member
לא ממש אהבתי את הפרק

ג'ק לא אמור להיות על תקן של ג'ורג קוסטנזה!
באמת חסר למפיקים מה לעשות איתו? אני לא מצליח להבין את ההתעלמות הזאת מהדמות שלו ובעיקר מחיי האהבה שלו. קודם דיאן, אחר כך סיפור לא ברור עם ליאנה ולאחרונה קטע הזוי עם רמונה. יוחזר ג'ק אבוט האמיתי לאלתר! גם היום זכינו לדקות ארוכות (מדי) של מסע ההלוויה הבלתי נגמר של טוני ויסקרדי שהמשיך היום אל אחוזת דניסון במתכונת של עלייה לרגל. אגב, אם כבר לחלוק כבוד לאדם המת, למה לא הלכו לדירת החדר הצנועה של טוני בשביל ההתקהלות הזאת? ובכלל, נדמה כי טוני זוכה להרבה יותר תשומת לב עכשיו כשהוא כבר לא בין החיים. כל כך הרבה אנשים שכלל לא הכירו אותו אומרים שוב ושוב איזה אדם נפלא הוא היה. ברשימה נמצאים עד עכשיו ויקטור, ניקי, פול, וכן, כן - גם אתם אוליביה וניל!

python 4

New member
אוי ויייייי

ראיתי את הפרק רק היום, אחרי שביום שישי השתבש לי כל הלקט. באתי מוכן ומזומן לראות את הפרקים ב- 10:30 כהרגלי, ומה אני רואה? את הדוקטור המזוקן המכוער הזה. אני אשם שבן גוריון החליט שמשעמם לו והוא רוצה לחפש ריגושים חדשים? נו טוב. דבר אחד לא הבנתי בפרק הזה: ג'נואה סיטי, עיר שוקקת חיים, עם לפחות שתי חברות ענק, שתי מסעדות, מלאן אנשים עשירים, וכולה שלושה עו"ד? נו באמת. כשפול אמר לכריס שהוא חושש שוורטמן יגיע לעו"ד לא רצוי, כריס היתה צריכה להגיד לו "נו בטח, חושחש. אלי הוא כבר פנה, סילבה בחופשה בקאריביים, אז מי נשאר? דה בולד מן!" כמובן. איך לא. זה כמו שליבי היא הרופאה היחידה בג'נואה. צריך להציל את חייו של טוני? ליבי כאן. צריך להשתיל אונה למייגן? הליבי באה לעזרה. ומה הקטע בכלל של ליבי עם הדניסונ'ס? אחרי שהם חיו כמה שנים בבדידות מזהירה, פתאום שידכו להם לא רק את נינה אלא גם את ליבי ומלקולם. מה קרה? עוד מעט יתברר גם שאשלי היא חברה של טרישה מהפלמ"ח. מה נסגר?

למעלה