גראטן תפוחי אדמה - חימום מחדש

יונתנסקי

Well-known member
גראטן תפוחי אדמה - חימום מחדש

בכל המתכונים לגראטן לא מתייחסים לסוגיית "חימום מחדש".
לא מעוניינת להשאיר את האפיה סמוך למועד הארוחה (גם כך התנור יהיה עסוק בעוד חימומים...), ולכן שואלת האם אפשר להכין יום קודם, ורק לחמם בבוא הזמן.
עם לזניה זה אפשרי, אך עם גראטן תפ"א - לא נסיתי.
מי ניסה ויודע ? תודה.
 
לא טוב. תפוחי אדמה מתאימים לאכילה סמוך ככל שניתן להכנה.

אפילו חימום חוזר ביום ההכנה לא מוצלח.
 

יונתנסקי

Well-known member
תשובתך חיזקה את חששותי...


לך תודה, ולעובדות - באסה.
 
למעלה