גראטן תפוחי אדמה - חימום מחדש
בכל המתכונים לגראטן לא מתייחסים לסוגיית "חימום מחדש".
לא מעוניינת להשאיר את האפיה סמוך למועד הארוחה (גם כך התנור יהיה עסוק בעוד חימומים...), ולכן שואלת האם אפשר להכין יום קודם, ורק לחמם בבוא הזמן.
עם לזניה זה אפשרי, אך עם גראטן תפ"א - לא נסיתי.
מי ניסה ויודע ? תודה.
בכל המתכונים לגראטן לא מתייחסים לסוגיית "חימום מחדש".
לא מעוניינת להשאיר את האפיה סמוך למועד הארוחה (גם כך התנור יהיה עסוק בעוד חימומים...), ולכן שואלת האם אפשר להכין יום קודם, ורק לחמם בבוא הזמן.
עם לזניה זה אפשרי, אך עם גראטן תפ"א - לא נסיתי.
מי ניסה ויודע ? תודה.