גראמי היום- לא לשכוח!!! הוא מופיע..

icetea

New member
גראמי היום- לא לשכוח!!! הוא מופיע..

קראתי באיזה אתר שג'סטין יופיע בגראמי עם הבלאק איד פיז... אבל זה לא באיזה אתר רשמי אז נחכה ונראה.. בכל מקרה, למי ששכחה הגראמי ישודר היום ב3 בלילה בערוץ 15 (כבלים רגילים) 45(דיגיטל) יס(לא יודעת אני אבדוק..) סטארוורלד... והשטיח האדום ועוד כל מיני דבירם ישודרו בערוץ אי..E

LISA AND JUSTIN

New member
זה מאוחר מידי!כנסוו!דחוף!הרבה דברים

יש ביום שבת בערוץ 3 עם תרגום..עדיף לא?? זה ב-3 בלילה!!אני נרדמת על בטוח.. ג'סטין מופיע שם??מה הוא שר?? ושמעתן שג'סטין בגד בקמרוןן!!??!??!?תקראו את הכתבה ברייטינג..אם אין לכן..תגידו לי ואני אכתוב את הכתבה..

LISA AND JUSTIN

New member
אזז..ככה..

"ג'סטין טימברלייק לא ממש מסתפק בקמרון דיאז.הדוגמנית הבריטית טובת הלב לוסי קלארקסון,שימשה מודל לפניה של גיבורת משחקי הווידאו לארה קרוםט,אצה רצה ל"OK!" ודיווחה כי טימברלייק והיא עשו מפגש בעת שהותו בבריטניה בנובמבר האחרון, ושחזרו אותו בינואר. "הוא היה מאוד מקסים" דהרה, "הוא אהב את המבטא שלי וצחקנו.בסוף הארוחה הוא נישק אותי לשלום.לא חשבתי על קמרון,ונראה שגם הוא לא חשב עליה". המפגש אירע לדבריה במסיבה אחרי הופעה של טימברלייק בלונדון."ידעתי שיש צלמים שמחכים לראות שהוא עושה משהו שאסור לו לעשות", גילתה הנאה,"אז רק אמרתי לא שלום ושמרתי מרחק, אבל הוא התקרב אלי ופטפטנו זמן רב,ואחר כך הוא לקח אותי לפינה והתנשקנו" צפו להמשך..!" אני ממש ממש לא מאמינה???מה הולך פה??!?!?!

justin love

New member
אאממממ אני מזה לא מאמינה לזה.....

היא פשוט רוצה להתפרסם וקצת רכילות תשיג לה את זה..

נכוןןןןן ג'סטין הוא בנאדם נאמן ואם

זה היה נכון הוא וקמרון היו נפרדים......

למעלה