גראס פוגע בזיכרון, כן או לא?!

X T C

New member
גראס פוגע בזיכרון, כן או לא?!

צריכים להבהיר ת´נושא הזה אחת ולתמיד. אני יודע שיש את נזקי העישון (אפשר לחיות עם זה), אבל האם יש נזקים אחרים לטווח ארוך (הטווח הקצר לא מעניין אותי)?

maor77

New member
תלוי

ידידי זה ממש תלוי בכמות שאתה צורך תעשן הרבה ידפוק לך יותר תעשן פחות ידפוק לך פחות

ZBlaster

New member
פוגע, אבל

אחרי תקופה קצרה שתהיה נקי זה יעבור לך. נזקים רציניים ובלתי הפיכים מופיעים רק אחרי עישון קבוע ( יום יום ) בתקופה של בין 8 עד 10 שנים, Z-Blaster

יש ויש ת´שמע

אם תעשן כל יום כל היום במשך תקופה ארוכה שהיא יותר משנה ושנתיים ושלוש זה ברור שיש נזקים, כמו כל דבר אחר שתצרוך אותו כל יום כל היום, מבין זו הבעיה עם גראס הוא משקר, אתה לא מרגיש כמה אתה מעשן. אז בגראס הנזקים הם בעיות זכרון לתווך קצר או ארוך - תלוי בכמות ובזמן שאתה מעשן וכמה זמן אתה מעשן, יש בעיות קורדינאציה לתווך קצר וארוך מבין זה די משתנה יש כאלו שיגידו שזה באמת בעיה משמעותית ויש כאלו שמעשנים המון זמן ויאמרו לך שזה בכלל לא נכון . אתה מבין פשוט כל הבעיות שאומרים לך שנגרמות מגראס אולי קוראות אבל כשאתה מעשן ויודע כמה אתה מעשן ויודע לעצור רק (!!!) בעישון לא תראה את הנזקים האלו אני בטוח שהם גם לא יפריעו לך. ולסיום אני יודע שזה די מציג את הגראס בצורה רעה אבל גם לסיגריות יש הרבה יותר נזקים ולעומת הגראס אין להם תכונות טובות (ויש לגראס הרבה כאלו) רק אחד שחושב

כן!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

ומדובר מניסיון. היה לי את הזכרון הכי מדהים שאני מכירה שיש או היה למישהו יכלתי לזכור שמות, תאירכים ובכלל מספרים לשמוע משהו פעם אחת ולזכור אותו לא הייתי צריכה להשקיע יותר מידי בשום דבר ואז התחלתי לעשן, ממש קצת לא הרבה פה ושם ומה שזה עשה לי זה דפיקה רצינית בזכרון נכון שזה משפתר אבל עדיין, מה שהיה פעם לא יחזור חוץ מזה, שזה הופך אותך לאפאתי זאת אומרת זה משהו שקולטים רק כשמפסיקים (כמו הפסקת הבגרויות שלי) פשוט קלטתי שנהייתי לא אכפתית מכלום, הכל עובר לך ליד האוזן מסקנה- זה כיף, זה סבבה, אני לא אגיד מומלץ כי אסור אני ממשיכה לעשן אבל אני יודעת מה זה עושה כשאתה מודע לנזקים יש יותר בקרה כשתקלוט שזה השפיע עליך באחת הצורות שהזכרתי, אני מציעה לך למתן קצת את עצמך. רגע, יש גם כמה פלוסים- אצלי, זה בא בתקופה שהיה לי הרבה על הראש, וזה לא פתרון כדי לברוח או משהו כזה זה פשוט היה נחמד שכשאתה מסטול הראש שלך באמת נקי אתה חושב על משהו, דברים גאונייים ואחרי כמה שניות את ה שכוח אתה מנסה להיזכר בזה ושוכח במה ניסית בכלל להיזכר ומה ניסית לעשות לפעמים אתה מרגיש שאתה נופל בלי תחתית צמרמורות שבכל הגוף (כאילו נרדמת לך הרגל), במיוחד בראש, באוזניים זה ענק! תחשוות מדהימות כמובן שיש גם סרטים אישיים לכל אחד- למרות שאני לא מאמניה שמגראס רגיל יכול להיות משהו רציני. זה פשוט גורם לך לחשוב על דברים שלא היית חושב עליהם אחרת, מראה לך מצאיות מפרספקטיבה אחרת. ועוד משהו אצלנו קוראים לזה "אבק עיניים" --> זה משהו שרק מסטולים רואים תסתכל על האוויר, במיוחד בחוץ כשיש קצת שמש ואז תראה, כשאתה בוהה בשמיים הכחולים, המון גרגירים לבנים זזים, אני אישית מדמה את זה לזרעונים בקיצור, זה כיף, זה ענק, אבל לא כדאי להגזים ולא לפני מבחנים.

למעלה