גראס

Hell is beige

New member
גראס

אנשים שמשתמשים רק בחשיש, מריחואנה, ג´ארה ושאר סוגי הגראס לא ירצחו בשביל הסם. לגראס גם אין השפעה ישירה על המוח, והוא לא גורם לשום נזק מוחי. גראס לא גורם לקרייבינג פיזי, רק לנפשי. והנה עוד מיתוס לשבור בשבילכם - סיגריות הרבה יותר מזיקות וממכרות מגראס. ואנשים מסטולים מגראס לא הולכים מכות, הם לא נהיים אלימים, ההפך, גראס גורם לך להרגיש שמח. מצד שני כשאתה על אלכוהול אתה עושה מה שבא לך וזהו, אם פתאום תוקף אותך החשק ללכת מכות - אתה תלך מכות. למה לא עם גראס? כי כשאתה על גראס אתה לא מגיע למצב שאתה חושב על ללכת מכות. וגם לאלה שנגד השימוש - 2 דברים שלא ידעתם: 1) רוב הגראס שמוכרים בימינו הוא מרוסס, אם הגראס יהיה חוקי הוא גם יהיה מבוקר, חומר מרוסס דופק אתת השכל לגמרי. 2) דנמרק - אחוז המשתמשים היה 50%, אחרי הלגליזציה במשך שנתיים הוא עלה ל80%, ואחרי זה, תוך שנה וקצת ירד ל15% ולתוהים - לא, אני לא משתמש, אבל זה מסיבות אישיות שאני לא אכנס אליהם

MetalBoy

New member
מצידי.. מי שרוצה שישתמש..

אני לא רוצה.. אני מחורפן טבעית ולא צריך שום סמים /אלכוהול/סיגריות כדי להרגע.. מספיק לי קורנפלקס! מטאל

Hell is beige

New member
גם אני לא מעשן סמים

זה רע מכל מיני סיבות אחרות שאני לא אכנס אליהן, כי אני לא יכול בלי לחסוף פנים אישיים שהחברים הכי טובים שלי בכושי יודעים עליהם. אבל זה פשוט רע. אבל רק רציתי להפריך כמה מיתוסים. ואני, אגב, בעד לגליזציה. אם כבר מעשנים, שיוכלו להיות בטוחים שהם מעשנים גראס טהור ולא קיי 300

Hell is beige

New member
למה גראס לא חוקי - הסיפור האמיתי

הגראס הוצא לחוק על ידי ענקי הסיגריות והטבק שפחדו ששיווק של הגראס יפיל אותן מרווחיהן. הגראס נשאר לא חוקי בגלל שלאנשים שם למעלה זה נראה הגיוני שהוא לא חוקי אבל מה עם אלכוהול? שגורם לדברים הרבה יותר גרועים? את יודעת למה הוא חוקי? בגלל שיש עסקים שלמים שמבוססים על אלכוהול. זהו הכל סביב הכסף לי לא איכפת אני אוהב בירה

black_magic

New member
איזה עולם מפגר!!!

כל הדבר תלוי בכסף... אוף, הכול כזה מסחרי..
אני חושבת שגראס צריך להיות חוקי, וגם אלכוהול..

xflil

New member
אני חושב שגם גראס

גם אלכוהול וגם סיגריות צריך לאסור בחוק לאבא שלי היה חבר ששתה כל כך הרבה שבלילה הוא לא יכל לישון על הבטן (אלכוהול מרחיב את הכבד) ובסוף לקחו אותו לבית חולים והוא פשוט מת ותחשבו על זה...

MERD!

New member
צודק בערך...

רק שזה היה יותר תעשיית הנייר והסיבים הסינטיים מאשר הסגריות אבל גם הם בטח היו מעורבים ופשוט שכחתי את זה. היו מעורבים גם פוליטיקאים אמריקאים, כגון שר האוצר האמריקאי בשנות ה30 אם אני זוכר, וקרוב שלו שאני לא בדיוק זוכר איך שקיבל את העבודה של האחראי למלחמה בסמים קשים. אם תרצו אני יכול להוביל אתכם לכתבות על זה, מחנך מאוד.

למעלה