גראפיטי בחיפה...

• פותח הנושא BoR|S
  • פורסם בתאריך

BoR|S

New member
גראפיטי בחיפה...

תגידו אתם יכולים להגיד לי מקומות בחיפה שיש בהם ציורי גראפיטי יפים? אני מכיר את המקומות האלה: בסוף של א.ה. סילבר יש גראפיטי של FLIP101 אם פונים מעל המנהרה בחנקין לרמות רמז (יענו שמאלה) בערך באמצע הדרך מהפנייה עד לפנייה לרמת אלון יש שני ציורים של FLIP101 וש ל BOY187 אם באים מכיוון הים לחורב, אז בבניין שלפני הבנק הפועלים יש שני ציורים וגם הם של FLIP101 ושל BOY187... אתם מכירים עוד מקומות? שרשרו בבקשה... אתם אותם פליפ101 או בוי187, תשאירו הודעה בהודעות הפרטיות...

לצערי בחיפה אין הרבה, אבל...

למשל אתה מוזמן לצאת לת"א לאתרים הבאים:
מתחם הדולפינריום (איפה שהיה הפיגוע).
רחוב דיזינגוף 100, על הקיר הפנימי.
כיכר אתרים כשאתה מכיוון ירקון-דרום.
איזור השגרירות השווצרית, מול מלון "הילטון".
כל קירות הסנטר, כל פעם מקשקשים שם וצובעים מחדש... אחרי שנה בת"א, זה נראה נחמד, גם חיפה צירכה גרפיטי ולא רק ליכלוים במנהרה של בת גלים.

BoR|S

New member
אהה ונזכרתי בעוד מקומות...

הגשר ברמות ספיר, עדיין נשאר שם טיפה במדרגות של הגשר אבל לצערי צבאו את רוב הגשר בפרחים...
מבערך 100 מטר מתחתנ דלק פז ברוממה לכיוון חורב יש מגרש כדורגל/כדורסל קטן כזה, הוא פחות או יותר מלא בראפיטי שהכי אהבתי את הגראפיטי של-DEX... ואם כבר תל אביב אז יש גם גראפיטי במעבר החציה התת קרקעי של אלנבי וברחבה של הג´י ספוט בכיכר אתרים (אם כי ברחבה הזאת זה רק קישקושים מגעילים...

vegi force 1980

New member
אני עשיתי בעירוני ג את

הגראפיטי הכי יפה שאיי פעם היה שם... בחצר הקטנה איפה שהרשת של הכדור עף... מעל הגג הקטן של האולם עשיתי כיתוב ענק sabotage והשאירו את זה כמעט שנה מרוב שזה היה יפה

BoR|S

New member
באיזה שנה זה היה?

אולי יש סיכוי שראיתי את זה... + גרי רשף בפורום הזה... והוא מורה אצלנו...
+ יש לך אולי צילום של זה?

vegi force 1980

New member
ואללה אחי אין תמונה אבל

עשיתי את זה בשנת 95... אני אחראי ישירות לרוב הגראפיטים בעירוני ג עיצבנו אותי כשלמדתי שם בכיתה ז....

vegi force 1980

New member
תגיד לי משהו בוריס....

יכול להיות שהיית משחק איתנו פוט בול בשבת בספורטק לפניי כמה זמן?

למעלה