גראפיטי ת"א, עשרה ביוני, 89´...

גראפיטי ת"א, עשרה ביוני, 89´...

לטינה - הנה התמונה שהבטחתי לך: מוצאי שבת, לפני ההופעה של הסיבוב השני בצוותא, ולפני היומולדת אצל חזי במורשה. במעגל נחוגה...

samc

New member
גראפיטי 1995 -סליחה!?

אני זוכר את שלומי קינן עם חולצה ב-נובמבר 1996 DO YOU REMEMBER 4TH OF NOVEMBER ואני זוכר את סי עם לאה רבין -"לא נשכח ולא נסלח" ואני שואל שאלה קשה: האם למדנו משהו? לא מספיק לבקש סליחה! השלום צוואתו גם אם תהליך אוסלו בינתיים נכשל.

actress

New member
כן ולכן אני שמה ../images/Emo102.gif

samc

New member
כיכר רבין

בסביבות 10 בערב אתמול הייתי שם, שמחתי לפגוש חברי צופים צעירים ואנשים אחרים שהיו מוכנים לשמוע על : הסליחה!?...

ט י נ ה

New member
היי סאם -משמרת השלום 01.11.02

הי שמואל מקווה שטיפה נחמה תמצא בעובדה שב 1.11.02 בשתיים בצהריים אגיע לאנדרטה של רבין בכיכר ונשיר כמה שירים לזכרו דני רובס יהיה ועוד אומנים נוספים אני משערת. למחרת בלילה תתקיים העצרת הענקית בכיכר כמו כל שנה איני יודעת אם אופיע עוד לא הזמינו אותי אם יזמינו אשיר בחפץ לב אם לא אהיה שם גם ככה. שלך סי

samc

New member
שנתיים אינני חבר במשמרות השלום!

מאז שנפטרה לאה רבין אין טעם ל"ארגון הנ"ל" לפני שנתיים הם הוציאו שירון לרבין ז"ל ללא שיר השלום. (יש שירי שלום אחרים...) ואם הגירסה הימנית ביותר לשיר של דויד ברוזה "יהיה טוב" שבו לא מוזכר נשיא מצריים ו-תצאו מהשטחים. וזה ארגון לא דמוקראטי שלא נתנו לי במשך 5 שנים לדבר שם. אגב בני ברמן שהיה שם -על קופסת הגיטרה שלו מודבקת מדבקה "לרבין אין מנדט" בגלל ארגונים כאלה הפסדנו בבחירות ב-1996 ו-ב2001. סי- תודה אבל לא אהיה ביום ששי 1.11 -כן אהיה בעצרת הגדולה. אני מרבה לבוא לאננדרטה ש"הם" לא נמצאים. אגב יש לי הרבה חברים שגם פרשו מ"הם".

samc

New member
אולי בכל זאת אבוא

לכבד את יצחק ולאה ו-שמעתי את רובס שר "יהיה טוב" כפי שצריך..

ט י נ ה

New member
אני אפתח את העצרת ...

אהלן סאם היקר 01.11.02 בשעה 15.00 אופיע בכיכר בפורום אינטימי של המשפחה ומשמרת השלום אכן גם רובס ישיר וכולם מוזמנים זה ברור ......

למעלה