גראפ ראשון שלי, תגובות/ביקורת בבקשה

noneSHOEnone

New member
גראפ ראשון שלי, תגובות/ביקורת בבקשה

התחלתי לפני איזה חודש שבועיים, אז עשיתי עם חבר במקלט של חבר שלי כדי לבדוק מה אני יכול לעשות אז זה מה יצא: http://img259.imageshack.us/my.php?image=img2640cj7.jpg תתעלמו מהחתימה למטה זה חבר שלי עשה לא אני...

SoulFR

New member
אחי :]

יפה מאוד אחי :] התרשמתי ממש ! :) קח עצה חכמה לשליטה בבקבוק כמו שצריך : לך לבית נטוש, תקנה לך כמה פחיות טובות וכמה קאפים, תתחיל לצייר על קיר אחד רקע קצת יותר גדול מהציור שאתה הולך לעשות בצבע אחי וחזר... ממממ .... נגיד כסף או לבן עם רולר, תתחיל לרסס, אתה יודע אחי תתחרפן עם הבקבוק תעשה שיגועים תהנה איתו עד שתראה שאתה קולט ואתה אומר לעצמך" וואלה אני מזיז ככה אז זה עושה ככה" וזה... ואז תצבע על זה או שתשאיר אם על הזין שלך מה העולם חושב עליך ותצייר מעל משו רציני אחרי שקלטת טוב טוב ת'עסק :] בהצלחה, ואל תפסיק בחיים גבר :) יום נפלא :]

noneSHOEnone

New member
תודה

כה תודה על התגובה, הבנתי מה אתה מנסה לומר... חח פשוט יש קצת בעיות שאין לי כסף להוציא על מלא ספריי ואני עוד לא יודע להישתמש בו יעני להעברות צבע יפות ולעשות צל יותר מציאותי וכאלה ת'מבין... פסדר נלמד לעט

Swanskee

New member
אז עדיף שעד שתחסוך כסף לספריי

תמשיך להתאמן על הדף בהצלחה.

noneSHOEnone

New member
אין

אין לי מה להיתאמן על דף... אני צריך לדעת איך להישתמש בצבעים, איך לעשות מעבירים ואת כל הדברם היפים עם הספרי

sghx1

New member
בונא.. אני מת מהאנשים שיש פה ..

גם כן בדקתה מה אתה יכול לעשות... כרגע אתה שווה לכלום..

למעלה