גרביים בלי תפר?

גרביים בלי תפר?

שלום,

היום בבדיקה של הגבס לאחר הניתוח אמרו לי לבוא בעוד שבועיים עם הנעליים (מיטשל - כבר הגיעו) והמליצו לי להביא גרביים בלי תפר. מישהי יודעת למה המליצו לי על זה? למה זה חיוני? איפה קונים בכלל גרביים בלי תפר?

תודה ולילה טוב

גרביים ללא תפר

בוקר טוב,

אתמול ראיתי כאלה בסופר פארם, והן גרביים טובות, אנחנו קנינו את רב הגרביים שלנו בשילב כי רק הן הכילו 100% כותנה, מה שנהגנו לעשות ועד היום הוא להפוך את הגרביים ע"מ שהתפר יהיה קלפי חוץ ולא יפריע או יגרום לשיפשוף מיותר.
שיהיה מעבר קל לשלב הנעליים ורק בריאות.

יום מצויין
שיר

talamar82

New member
אנחנו קנינו מהאתר של מיטשל גרביים...

כי עד היום לא מצאתי 100% כותנה לילדים המקסימום שמצאתי זה 95%
בשילב הגרביים הן לא 100% כי לפי מה שאני זוכרת הלכתי פעמיים אליהם
בפעם הראשונה סמכתי על המוכרת שאמרה לי שזה 100% ובפעם השנייה בדקתי וזה אם אני לא טועה 75%....
את ה 95% מצאתי ב"זברה" אני חושבת..
הגרביים שאצל מיטשל באתר הן ללא תפר והן כפולות...
בהצלחה עם המעבר לנעליים... מיטשל הן מעולות!!!

MiMamiMexicana

New member
אני תמיד הפכתי את הגרביים

וגם יצא לי לשים לא 100% הכל בסדר, גם אני הזמנתי מארהב את הגרביים, אבל הם ממש קטנים ותוך חודש ומשהו כבר לא יכולתי לשים לו

goldyle

New member
אני קונה בשילב

את הגרביים הכי פשוטות ושמה לו אותן הפוך
הן באות בחבילות של 5 או 3 (תלוי בגודל) בכמה צבעים ועולות 15 שקל נראה לי

B1509

New member
כל גרב

אנחנו גם בהתחלה הזמנו גרביים מיוחדות מהאתר של ג'ון מיטשל, אבל הגומי שלהם כל כך חזק שהוא ממש לחץ לגיא על הרגליים ומהר מאוד נטשנו אותם. בהתחלה חיפשתי גרביים בלי תפר ו- 100 אחוז כותנה, אבל גם מזה כבר ירדנו, והיום אני קונה גרביים פשוטות, מכל סוג שאני מוצאת, רק מקפידה שיהיה להם סוליה מונעת החלקה ושיהיו גבוהות כדי שיעלו מעל לגובה הנעליים. במיוחד עכשיו בחורף אין כל כך חשיבות לכותנה כי הם לא מזיעים, ובקשר לתפר זה גם תלוי בסוג הנעל שאת משתמשת. במיטשל האצבעות בחוץ אז זה פחות קריטי...

למעלה