גרביים גרביים גרביים - פרוטרט שלו
S Sימה New member 23/1/07 #16 רבנית מתוקה--לללללא זה מהחלק העליון של הגרב. אני מזמינה אותך ערב אליי ...... אף פעם לא היית אצלי--לא יפה...... כל מי שרוצה בבקשה להיצטרף... תביאי זוג גרביים--נעשה החלפות כי לבובה צריך רק 1 גרב ואקרילן בתיפזורת
רבנית מתוקה--לללללא זה מהחלק העליון של הגרב. אני מזמינה אותך ערב אליי ...... אף פעם לא היית אצלי--לא יפה...... כל מי שרוצה בבקשה להיצטרף... תביאי זוג גרביים--נעשה החלפות כי לבובה צריך רק 1 גרב ואקרילן בתיפזורת
ה הרבנית קוקיה New member 23/1/07 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בנות הפורום טרם הספיקו לצפות בכישורי הסריגה שלי אפשר באמת לשדרג את הכובעים שאני סורגת לצמר מלובד וללבד אחר כך במים וסבון, שרק לא יתכווצו יותר מידי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בנות הפורום טרם הספיקו לצפות בכישורי הסריגה שלי אפשר באמת לשדרג את הכובעים שאני סורגת לצמר מלובד וללבד אחר כך במים וסבון, שרק לא יתכווצו יותר מידי
ה הרבנית קוקיה New member 23/1/07 #20 בכייף, נקבע לנו איזה ערב. אבל אני לא בענייני בובות, מקסימום אצלם לך את כל העבודות