גרביים נעליים ושאר השטויות....

ישראל22

New member
גרביים נעליים ושאר השטויות....

היי, מה שלומכם? הכלבה שלי(קייסי) היא בת שישה שבועות והיא מכירה את הבית ומסתובבת לה חופשי בכל הבית. בכמה ימים האחרונים היא התחילה לנשוך ולתפוס לכולנו את הגרביים או הכפכפים שלנו ואת העצם משחק שלה היא לא נושכת. רציתי לשאול אם זה נורמלי לגילה או שצריך לעשות משהו?

זיו25

New member
בוקר טוב...

זה בהחלט נורמלי, ואני יכול לספר לך שהיא תמשיך למשוך עוד הרבה מאוד דברים בבית (מי אמר גרביים, תחתונים ורגליים של שולחנות?). מה שאתה צריך לעשות זה להסביר לה שאסור לה לעשות את זה. לא כדאי להרביץ לה, מכיוון שאז היא פשוט תפחד ממך , וחבל. מה שאתה יכול לעשות זה: * בעת שהיא אוכלת גרב - לצעוק בקול רם - "לא" ולקחת לה את הגרב. * להיות עקבי עם הפעולה הזו * לשבח אותה כאשר היא אוכלת את העצם שלה * לקחת אקדח מים ולהשפריץ עליה בכל פעם שהיא אוכלת לך גרב. תוצאה: היא תקשר את אכילת הגרב עם משהו לא נעים - ותפסיק. בהצלחה! יש תמונות של קייסי? בברכה, זיו.

keren81

New member
שמעתי על שיטה חריפה

פשוט לטפטף טיפת טבסקו על נעליים ופינות רהיטים, לאחר טעימה שכזו הכלבה כבר לא תחשוק בכרסום שכזה.

faith2

New member
מסכנה! לא לעשות...

היא כמו תינוק בתקפה הזאת..פשוט כואבים לה החניכיים.... תנו לקטנה להשתולל...גם אל תתנו לה יד חופשית...שלא תתרגל לעשות זאת תהיה בוגרת.... אחח אני זוכרת את הכלבה שלי בימים ההם.....אחחחח

ראיתי אתמול באינמיל פלנט

שהוא דרך אגבערוץ מעולה את התוכנית אוניברסיטה לכלב שזאת תוכנית על אילוף כלבים והראו איך לאלף אותם שינשכו רק דברים מורשים......במקרה שהוא נושך לך את היד.... התגובה שלך צריכה להיות לא! חזק וברוראבל עדיין לא צעקה ולהוציא את היד מהפה ולדחוף לא ישר לפה את הצעצוע או את מה שאתה רוצה שהוא ילעס! במקרה שהואנושך דברים כמו גרבים וכו..... כשהוא עושה את זה תגיד לו מילה כמו תן או זרוק או עזוב! ותפתח לו תפה ותוציא את זה ושוב דחוף לו לפה את הצעצוע שלו אם אתה רואה שהוא מתחיל לשחק עם הצעצוע אז תשבח אותו!

sheda0ktana

New member
פטנט שעבד על חתולים

כשהחתול שלי היה צעיר גם לו היתה תקופה של התנפלויות על הרגליים. פתרנו את זה באמצעות נעלי בית מהגדולות הנפוחות שנראות כמו חיות - ברגע שהוא התחיל להתנפל על הרגליים שמתי את נעלי הבית ושיחקתי איתו (הן מאד מרופדות ואז זה לא כואב). לאט לאט הפרדתי בין הנעליים לרגליים (החזקתי אותן ביד ושיחקנו), ובסוף הוא פשוט למד שכשהוא רוצה להתחרע על משהו עם השיניים הוא צריך ללכת לנעליים... אם זה הלך עם חתול, זה בטח יעבוד על כלבים! קרן

ברוך הבא למועדון../images/Emo24.gif

מאד יעיל להגיד לה "לא" ולתת לה במקום את המשחק.רצוי גם להעשיר את הצעצועים- עם/בלי רעש וצורות שונות, אבל זה טבעם של גורים. פיונה גם רודפת אחרי אנשים ברחוב ונושכת להם (בצחוק, כמובן) את הקרסולים. תסתכל על הכל מזוית חיובית כי בסה"כ- זה די משעשע.

ישראל22

New member
תודה לכולם....

תודה לע כל השיטות שנתתם וניסיתם לעזור. מצאתי את הפתרון בכך שאני אומר לה לא כשהיא נושכת את הרגל ואז אני נותן לה בובת עכבר שהיא מנסה לכרסם.

למעלה