גרביי יוגה

yifat116

New member
גרביי יוגה

שלום, אני עובדת בחברת טקסטיל בין-לאומית, אנו מעוניינים לייצר גרביי יוגה אולטמטיביות, הייתי מעוניינת לשמוע מכם, מה הם הגרביים האולטמטיביות מבחינתכם, איפה הגרב צריכה ללחוץ והיכן צריכה להיות משוחררת, האם הגרב צריכה להיות מרופדת? מחממת/מאווררת מכילה חומרים מרככים, והאם הייתם קונים גרביים ספציפית עבור יוגה- כמו כן האם יש צורך במוצרים נילווים (כפפות ליד, bands) וכו, תודה רבה על עזרתכם

tzurtzur

New member
אישית

אני אוהבת לעשות יוגה בלי גרביים. לגבי כפפות- מכיוון שכשקונים מזרון חדש יש תקופת "החלקה" מעצבנת
אז אני שוקלת לקנות לי זוג, מה שחשוב שיהיה בהן חיספוס באזור שורש כף היד ומעט בקצות האצבעות .

גרבי יוגה

גם אני כמו קודמי לא הייתי ממהר לקנות גרבי יוגה, אבל אם כן הייתי קונה, זה היה גרב משוחררת , שכן זרימת האנרגיה בגוף מתחילה לעיתים מכפות הרגליים, וברגע שיש אלמנט שלוחץ שם - זה מפריע :) בנוסף, זו הייתה גרב שלא מעודדת החלקה, כי ביוגה אם אתה מחליק המצב לא טוב כמובן שהגרב תהיה נדיפת זיעה, כי אחרת הרגליים יזיעו בגדול ושוב תווצר אי נוחות אולי מה שכן הייתי מצפה לגרב היא שתחמם, וזה לאימוני יוגה בחורף, בהם קור מפריע להרפייה, שכן קור בגוף = בזבוז אנרגיה. אשמח לענות על עוד שאלות, וכן להוות קבוצת ניסוי במידת הצורך :)

לקשמי

New member
מצטרפת לקודמיי

מעדיפה לתרגל יוגה בלי גרביים. לגבי חימום בהרפיה, אפשר להסתפק בגרביים רגילות.

זה מה שאני עושה כרגע

אבל , אם פתאום יימצא איזה פתרון, למה לא להשתמש. כל הפטנטים הטובים ביותר התחילו ככה

Sambodh Rana

New member
החלפתי את שם המשתמש

זה השם שקבלתי מאקדמיית אושו. Sambodh Rana שמשמעותו - אושר\שמחה מוארת Enlightment Joy\Delight מצחיק שברגע שראיתי את השם, בלי לדעת את הפירוש - ידעתי שזה אני , וזהו :)

yifat116

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולכן על התגובות, אני אמשיך לעדכן אתכן בנוגע לפרוייקט

למעלה