גרבים לבנות בד"כ לא שחורות

voodoo

New member
גרבים לבנות בד"כ לא שחורות../images/Emo6.gif

נתחיל בעובדה שאתם אנשים מדכאים ... כן !! אני עוקב שבוע אחרי הפורום ואין לכם שום דיון משלכם ... אז שוב אני צריך לבוא ( לא שאני מתנגד להשמע כמו הומו מסריח ...לא שאני הומופוב ) ובכל זאת אפשר להגיד שאת הסקרים לפחות מצאתם מעניינים ( או לפחות 14 חשבו ככה ) אבל יש עוד סקר לתשומת
... עכשיו רק בכדי לצאת מידי חובה לכל אלה שחושבים שהאלטרנטיבי מייצג רוק או כל זרם מסריח במוסיקה שמתקשר להיפים
( שוב אני לא מנסה לפגוע רק להעביר נקודה ) האלטרנטיבי זה פאנק נטו !!! ודי ... אני לא רוצה חובבי רדיוהד בפורום הזה ( לא שאני יעיף אותם מכאן ...הם יכולים יפה מאוד להבין שהם לא רצויים ...אלא אם כן יש להם דברים אחרים להגיד חוצמה רדיוהד לא מבינים אותי אני אוכל כרובית מהתחת וכורת עצים עם הריינג ) טוב .....אני לא רוצה לעצבן יותר מידי אנשים עכשיו ... תתעוררו קצת !!! ובנימה זאת ...מה הלהקה הראשונה ששגרמה לכם לאהוב פאנק ? ( לא רדיוהד לא נחשב
) ד"א ...מה אתם מעדיפים ? הודעות עם הרבה אייקונים או נקיות ?

Queen a

New member
!

האמת שהאופספרינג גרמו לי לאהוב פאנק שמעתי את אמריקנה,ואז הלכתי אחורה ושמעתי את סמאש-שהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאמריקנה,וככה זה המשיך לו יש אייקון של כיבשה?

Sham 69

New member
אופספרינג ו EXPLOITED ..

.. את אופספרינג שמעתי כשהייתי דיי קטן .. ולא ידעתי שהם פאנק .. ורק אח"כ גיליתי את זה אז אפשר להגיד שהם הלהקת פאנק הראשונה ששמעתי, אז רציתי להכיר עוד להקות פאנק .. וראיתי וראיתי הומו עם חולצה של אקספויטד ותיארתי לעצמי שהם מנגנים פאנק (שום אני רוצה להזכיר, זה היה ממש ממש ממזמן) .. אז הורדתי שירים שלהם .. ואז במקרה היה לי כסף .. אז קניתי 3 דיסקים של אקספלויטד .. ובלה בלה .. בהתחלה לא אהבתי אבל אח"כ התחלתי יותר להתעמק בזה וזה "פתח" אותי יותר לסצנת פאנק והורדתי שירים ובלה בלה בלה .. אה, וקוקו בלוף

Manic Subsidal

New member
אופספרינג

אני התחלתי לשמוע פאנק עם אופספרינג (לא שאני שומע הרבה פאנק)

dansh

New member
Offspring

בהתחלה לפני איזה 4 שנים היה לי את Americana וSmash על מיני דיסקים ושמעתי את זה ולא ממש התעמקתי ואחרי כמה חודשים זנחתי אותם. בערך שנה או שנתיים אחרי התחלתי לשמוע בלינק(
עכשיו אני שונא אותם) ואז כשגיליתי שהם וOffspring מנגנים את אותו הסגנון ישר רצתי לחנות וקניתי את Americana וSmash

voodoo

New member
עובדה ...

אופספרינג שולטים !!! וד"א...אני ממש לא אוהב את פרט שולי, טי הי ... הרגזתי מישהו ?

OPERATi0N_iVY

New member
אה לא שמתי לב שהייתה גם שאלה...

כשהייתי עוד שומע נירוונה וכל מיני חרא בכיתה ח´ הכרתי איזה 4 להקות פאנק - גרין דיי, אופספרינג ומישהו גם אמר לי על רנסיד ואופריישן אייוי, אבל כיוון שהכרתי אז רק בקושי איזה 2 שירים של שתי הלהקות האחרונות אז אני מאמין שאופספרינג וגרין דיי הכניסו אותי לכל החרא הזה...

RedStorm

New member
Tיזה אדיוט אני

לא חשבתי אחורה מספיק!!! ברור שגרין דיי!!!

Parksons

New member
Offspring

אותם התחלתי לשמוע ראשונים וגם אני לא ידעתי שהם פאנק ואז התחלתי לשמוע יותר רוק ולא דווקא פאנק למרות שפאנק זה בין המועדפים עליי. ד"א עידכנתי את הפורום עם לינק לשיר החדש של אופספרינג אז כנסו.. go.to\offspringforum (יאללה וודו מה אני יעשה הייתי חייב לפרסם את הפורום)

~*~gaL

New member
נתחיל עם מה שמתבקש

אתה מנהל פורום ותתחיל לשים לב לנימה של הדיבור שלך - כי היא בהחלט לא מתאימה למנהל פורום. אתה מתחיל לכתוב משהו פוגע ומיד סותר את עצמך כאילו שזה משנה משהו - אולי פשוט לא תכתוב את מה שפוגע ותחסוך לעצמך הקלדה? ואני לא באה לכתוב את ההודעה הזאת כדי ליצור ריב אלא רק כדי להבהיר לך נקודה, שאתה צריך להתייחס בכבוד לכל איש שנכנס לכאן. "היפים" - תגדיר בבקשה ותסביר לי מה הקשר, כי יכול להיות שאני באמת ילדה מטומטמת שלא מבינה, אבל כדי לגדול בעולם אני צריכה להבין דברים (תראה לאיזו רמה של הקלדה דרדרת אותי עכשיו..). תסביר, בבקשה. הכותרת של הפורום: "פאנק ואלטרנטיבי" לא פאנק אלטרנטיבי ולא פאנק ופאנק אלטרנטיבי. תקרא שוב. להקה ראשונה - אופספרינג (כן! אני שומעת רדיוהד ואופספרינג! איזו אשת אשכולות אני!) וסוג ההודעות ממש לא מזיז לי. gal. נ.ב. אם ההודעה הזאת מראה סימנים של עצבנות (והיא כן) זה בעצם בגלל המתמטיקה, פשוט כיף להוציא את העצבים איכשהו על משהו וזה נראה לי מתאים.

voodoo

New member
נו טוב ... אין לי הרבה מה להגיד...

אני אפסיק לסתור את עצמי אם זה ישמח אותך ...ובכלל אין קשר להיפים וזה נכתב בהומור ... אם זה מפריע שאני אומר את זה אני אפסיק .. כי זה לא הכוונה והדבר האחרון שאני מנסה לעשות זה לפגוע במישהו ... אז סליחה

^NB^

New member
אהה... רק בגלל ש...

הוא מנהל הפורום זה אומר שהוא לא יכול לרדת על מיעוטים מסויימים? אבל לא יודע... נראה לי שהוא מוחק הודעות שלי... אין לי מושג, סתם הרגשה שכזאת :( בכל מקרה, תרד על מי שאתה רוצה, יש לך אישור ממני! Oi!

voodoo

New member
לא יצא לי למחוק אפילו הודעה אחת שלך

אתם דורשים קונספיקציה ? נו טוב ... ד"א, מה דעתכם על אמריקן היי פיי ... די טובים דווקא

למעלה