|גרב| אלבום השבוע 193 |אשוח|

silver jew

New member
|גרב| אלבום השבוע 193 |אשוח|

אז או-טו-טו מגיע הזמן לסכם את השנה, האם אתם מוכנים? האם לכולם וכולן יופיע האלבום של אנימל קולקטיב ברשימת אלבומי השנה? ומה בנוגע לביל קלהאן? רוברט וואיט? פאנדה בר? פון סודנפד? MIA? אוף מונטריאול? ביום שבת הספקתי לשמוע את ההמלצה של אנימל קולקטיב על john maus ואני פשוט יכול לומר לכם - אין יותר אינסטנט קלאסיק מזה, מכירים/ות? אדיר! אדיר! אדיר! אני חייב לקנות את זה. פרט לכך חזרתי לפנות בוקר מפולין וכל המוזיקה ששמעתי ושרתי היתה על מדים וכללה את "אפר ואבק", "שריפה אחים שריפה" וגם המנון הפרטיזנים - שירים מעולים שתמיד אהבתי. לא התחברתי ל"עלה קטן שלי" של אברהם פריד לעומת זאת...שאותו ניסו לדחוף לנו לגרון. למרות כל הציניות שאני מכיל (במיוחד כמילואימניק), לצעוד שמאל-ימין-שמאל, 160 חיילים על מדים לתוך אושוויץ-בירקנאו היתה חוויה מרגשת מאוד עבורי.

milkofamnesia

New member
where do you live woman?

האלבום השני של לופה פיאסקו, משהו טוב לפאנים.. ממליץ בחום. אחד מאלבומי השנה של 2007 אם לא הכי טוב שבהם.

smat

New member
אין לי אלבום שבוע

הרבה זמן אין שום דבר חדש שממש תפס אותי וזה לא השתנה השבוע אבל רציתי להמליץ על האתר http://www.daytrotter.com מה שממש נחמד באתר הזה זה שהם מזמינים להקות לבצע כמה שירים השבוע למשל הורדתי סשיינים של Sunset Rubdown,Frog Eyes,Dirty Projectors Brooks Strause (שעושה טום וייטס די משכנע) מישהו מכיר עוד אתרים כאלה?

silver jew

New member
עוד אופציות

יש את morning becomes eclectic של רדיו kcrw שמצלמים מלא הופעות באולפן, כמעט כל יום... ממש מומלץ. אפשר לצפות כמעט בכל הופעות העבר, שזה כבר שנים...בזמן האחרון היו שם גם iron & wine, sharon jones ו- thurston moore... עוד אתר טוב לצילומים מהופעות: http://www.liveeyetv.org/

silver jew

New member
../images/Emo13.gif

היתה לי הרגשה שתאהב. תוכנית מעולה. עכשיו תצטרך להשקיע עוד 20,000 שעות בהיה במסך בכדי להשלים את הפערים...

סילברג'ו, למה שלא אתה תנהל את הפורום?../images/Emo22.gif

ברצינות! מה אכפת לך, מישהו צריך. אין לי ממש אלבום שבוע, אבל אני מקשיבה בלופים למלא שירים ישנים, ובעיקר לSister Golden Hair של אמריקה. בנוסף הקשבתי לrecovering the satellites של הקאונטינג קרואוז שתמיד באים לי טוב בסוף השנה האזרחית. ממש לפני כמה שעות חזרתי מהשבת האחרונה שלי בצבא
(רק חודש לשחרור!) ובה ראיתי שלש קומדיות אדירות: "הרולד וקומאר" שעכשיו יוצאים בסרט חדש, "לילה ברוקסברי" שלמרות וויל פארל שאני שונאת היה מצחיק (באופן רדוד ומזעזע כמובן) מאד. הכי גדול היה "נקמת הפטיש העברי"
.

silver jew

New member
דווקא לא התנגדתי...

אבל אני מצוי בניגוד אינטרסים בכל הנוגע לתפוז, ולכן מועמדותי ירדה מהפרק (למרות שהם היו נחמדים ואמרו שאפילו ימתינו לסיום קורס המ"פים...) - לא נורא, רק צריך שמישהו ימחק וישרשר. אני מבטיח שנעורר ונערער את הפורום הזה, לגמרי...

למעלה