גרגירי חומוס
שלום, מקווה שאני שואל בפורום המתאים. . . מעוניין להכין חומוס ביתי, ולכן מבקש עזרה כדי לדעת אילו גרגירי חומוס לקנות. ראיתי בחנויות התבלינים שם מוכרים גרגירי חומוס בתפזורת מספר זנים. איזה זן מומלץ ? איך גורמים לחומוס שהוא בצבע "אפור חיוור" או "לבן מלוכלך" תלוי בסוג, שיהיה רך וזהוב כמו שמגישים בחומוסיות ? תודה מראש
שלום, מקווה שאני שואל בפורום המתאים. . . מעוניין להכין חומוס ביתי, ולכן מבקש עזרה כדי לדעת אילו גרגירי חומוס לקנות. ראיתי בחנויות התבלינים שם מוכרים גרגירי חומוס בתפזורת מספר זנים. איזה זן מומלץ ? איך גורמים לחומוס שהוא בצבע "אפור חיוור" או "לבן מלוכלך" תלוי בסוג, שיהיה רך וזהוב כמו שמגישים בחומוסיות ? תודה מראש