גרגמל עישן מרלבורו !!!

גרגמל עישן מרלבורו !!!

אין לי מושג איך למה וכמה. אני מחפש טעמים חדשים לנרגילה שלי ואני גם צריך ראש קרמי חדש,נשברו לי כולם. אז אני לא יודע אם לנסוע לכפר יאסיף או ליפו ! מה אתם חושבים ?! במלך הנרגילות ביפו או בעולם הנרגילות ביאסיף ?!

שאלה קשה...

מה אני יודע, אין לי מושג איפה זה בכלל כפר יאסיף... ואיך מגיעים לשם... (בור ועם הארץ שכמוני) וכשהייתי באזור ת"א הייתי נוסע ליפו וקונה בד"ר נרגילה. עכשיו אני בירושלים וכבר 3 חודשים אני בלי טבק וגחלים ומתעצל ללכת לקנות... אז אתמול שפתאום התחשק לי נרגילה-פשוט לא היה לי... וואי כמה קישקשתי פה!

lizard

New member
לפעמים יש בכיכר החתולות סוחרי

נרגילות. המחירים שם לא בשמים (30 שקל לפאקט טבק). הבעיה היותר קשה היא גחלים שעולות יקר, אבל אם יש לך גז אתה יכול לקנות גחלי מנגל (לא להצתה מהירה, הם מכילים דבק ודברים שממש לא צריך לקחת לריאות) ולשים אותם על הגז ולהשתמש בהם.

תודה!

תודה על המידע, אבל אמרו לי את זה כבר פה בפורום לפני כחודשיים, הבעיה שלא יוצא לי להגיע לשם... אבל לא תהיה לי ברירה. אתה אומר 30 ש"ח? ביפו הייתי משלם 40-45 ש"ח לפאקט! אז זה ממש זול, או שלא ידעתי איפה לקנות?... תודה ויום טוב!

אז זהו

ביום שישי הלכתי עם אשתי לטייל, הגענו לכיכר החתולות, ואיזה פלא, אכן היה שם סוחר טבק וגחלים. רק שלא היה לו מתקן להדלקת גחלי מנגל על הגז. אז בינתיים אני ממשיך עם ה"סטאר", לא נורא.

למעלה