גרד בלתי פוסק בכל הגוף
שלום,
לחבר שלי בן 23 חייל יש גרד בלתי פוסק בכל חלקי הגוף(למעט הפנים) כבר חצי שנה.
הוא ביקר כמה פעמים אצל רופאים שאומרים לו שזה אטופיק דרמטיטיס (אסתמה של העור).
הגירודים מחמירים בשעות הערב והלילה. הוא ממש ממש סובל מזה, הוא טוען שממש בא לו לקרוע מעל עצמו את העור.
יש לו מין נקודות אדומות/פצעונים כאלו שהם אלו שמגרדים.
עשו לו בדיקות אלרגיה ויצא שיש לו קצת אלרגיה לאבק... לא נראה שיש קשר.
רופא אחד אמר לו רק ממבט "זה לא סקביאס" למרות שאני ממש חושדת שזה סקביאס שכן גם לי נהיו קצת פצעונים כאלו וגם לי קצת מגרד אבל לא בטירוף כמוהו..(כי אנחנו לא נוגעים אולי זה קשור) וכן גם לאמא שלו ולאחותו יש את זה.
הוא היה בבלינסון שעשו לו שם בדיקות דם והכל יצא בסדר גמור.
מרוב שהוא השתגע מהגירודים הוא קנה סקביצין נגד גרדת והוא חש בקצת שיפור אבל לא עבר לגמרי כמו שהיה אמור לעבור אם זה היה סקביאס.
עכשיו שלחו אותו לעשות ביופסיה של העור. האם זה נשמע כמו סרטן שצריך ביופסיה?!
הוא כבר לא יודע למי לפנות, כל איכות החיים שלו נפגמה.
כל זה התחיל מאז שהוא התחיל לעבוד לילות בשמירה במקביל לשירות הצבאי והיה ישן על איזה שטיח.
אם זה סקביאס יכול להיות שככה אף אחד לא עלה על זה חצי שנה?
אני ממש מפחדת שנדבקתי שכן אמא שלי חולת סרטן ובטיפולים כימותרפיים, ולהידבק בכזה דבר יכול לגרום לה לזיהומים בקלות.
מה זה יכול להיות? למי לפנות?
אודה לכל תשובה!!
שלום,
לחבר שלי בן 23 חייל יש גרד בלתי פוסק בכל חלקי הגוף(למעט הפנים) כבר חצי שנה.
הוא ביקר כמה פעמים אצל רופאים שאומרים לו שזה אטופיק דרמטיטיס (אסתמה של העור).
הגירודים מחמירים בשעות הערב והלילה. הוא ממש ממש סובל מזה, הוא טוען שממש בא לו לקרוע מעל עצמו את העור.
יש לו מין נקודות אדומות/פצעונים כאלו שהם אלו שמגרדים.
עשו לו בדיקות אלרגיה ויצא שיש לו קצת אלרגיה לאבק... לא נראה שיש קשר.
רופא אחד אמר לו רק ממבט "זה לא סקביאס" למרות שאני ממש חושדת שזה סקביאס שכן גם לי נהיו קצת פצעונים כאלו וגם לי קצת מגרד אבל לא בטירוף כמוהו..(כי אנחנו לא נוגעים אולי זה קשור) וכן גם לאמא שלו ולאחותו יש את זה.
הוא היה בבלינסון שעשו לו שם בדיקות דם והכל יצא בסדר גמור.
מרוב שהוא השתגע מהגירודים הוא קנה סקביצין נגד גרדת והוא חש בקצת שיפור אבל לא עבר לגמרי כמו שהיה אמור לעבור אם זה היה סקביאס.
עכשיו שלחו אותו לעשות ביופסיה של העור. האם זה נשמע כמו סרטן שצריך ביופסיה?!
הוא כבר לא יודע למי לפנות, כל איכות החיים שלו נפגמה.
כל זה התחיל מאז שהוא התחיל לעבוד לילות בשמירה במקביל לשירות הצבאי והיה ישן על איזה שטיח.
אם זה סקביאס יכול להיות שככה אף אחד לא עלה על זה חצי שנה?
אני ממש מפחדת שנדבקתי שכן אמא שלי חולת סרטן ובטיפולים כימותרפיים, ולהידבק בכזה דבר יכול לגרום לה לזיהומים בקלות.
מה זה יכול להיות? למי לפנות?
אודה לכל תשובה!!