גרוגרת עזרה

• פותח הנושא tms
  • פורסם בתאריך

tms

New member
גרוגרת עזרה

יש לי גרוגרת ממש בולטת והיא ממש מפריעה לי התחלתי את התהליך בועדה אבל אין לי כוחות לזה ודליה אמרה לי שיכול להיות רק אחרי שנתיים ואני לא רוצה לחכות

יש דרך לעשות את זה פרטי והאם זה ממש יקר ? אני כרגע מלצרית ואין לי את הסכום לזה...

טלייי1988

New member
תגידי לדליה גלבוע הזאות הניכבדה

שיש אחת בשם טלי שהייתה אצלכם בוועדה בתל השומר ועברה את הניתוח גורגרת עוד ליפני שהיא עברה את הוועדה אני עברתי את הניתוח גורגרת ומתיחת מיתרי הקול ליפני שעברתי את הוועדה כול בנות עוברות ניתוח גורגרת ליפני שעוברות את הוועדה ככה שלא תשקר עלייך את הניתוח פנ ים מלא עברתי אחרי הוועדה וניתוח חזה גם מקבלים אחרי שעוברים את הוועדה

tms

New member
באמת????

למה היא אמרה לי דבר כזה ? ואיך קובעים תור לגרוגרת?

Ellianne

New member
באף אוזן גרון, תל-השומר

את צריכה לבוא לשם עם הפניה, קובעים לך תור לפרופסור וולף ואז קובעים תור לניתוח.

אני כבר מזהירה אותך שהתורים שם ארוכים מאוד ולפי מה שהבנתי יש המתנה ארוכה לניתוחי גרגרת.

בתאילנד המחירים נעים בין 5,000 ל 10,000 שקלים.

יו איפה

New member
הפניה מקבלים מרופא המשפחה

אין צורך לקבל את ההפניה מהגורמים בוועדה, אבל מי שכבר התחילו את התהליך של הוועדה, גם אם לא סיימו את המעקב של הוועדה, יכולים לפנות לביצוע הניתוח במחלקת אף אוזן גרון ולקבל את המימון של קופת החולים כחלק מסדרת הטיפולים שנכללים בכותרת "שינוי מין" על סמך המכתב שמקבלות בתחילת התהליך של הוועדה.

למי שנמצאת בוועדה ולמי שלא, יש צורך לשלוח בפקס הפניה מרופא המשפחה לפגישת ייעוץ למטרת הניתוח הנחוץ. את המספר ניתן לקבל מהמזכירות של המחלקה.
לאחר שליחת ההפניה יקבעו לכן תור לפגישה עם הרופא/ה ולאחריה כמובן יוכלו לקבוע לכן תור לניתוח עצמו שאליו כמובן יש צורך בהפניה מתאימה.

טלייי1988

New member
תיתקשרי לטלפון הזה למזכירה של פרופסור וולף

03-5302242 תגידי להם שאת טראנסג'נדרית ורוצה לקבוע תור לניתוח גורגרת הם יגידו לך מתי את באה הם בודקים אותך ואחרי הבדיקה קובעים לך תור לניתוח בהצלחה :)

למעלה