ג'רוזלם רוקס.

ג'רוזלם רוקס.

"עמותת ירושלים דיגיטלית(איפה מי שאני מכיר עובד) גאים להציג:"גרוז'לם רוקס" "הבלאק אייד פיז" "הקומיטמנטס" "ארסטד דיוולוטפמנט" הדג נחש מאחרים את מוקי ודאם רבע לשבע מאחרים את שי גבסו וגבע אלון כרטיסים:www.hadran.co.il ת"א הדרן 03-5215200 או *6646 מכל טלפון. לקבוצות וועדים: 03-5215222 כרטיסים מוזלים: סמואל-050-2227005 ת"א-"קרמבו" שינקין 18, "VANS" קינג ג'ורג' 4 נדב: 054-4302959, מרכז: נמרוד-050-7939408, איזור השרון: ערן-054-6461020 הסעות: אגד,רכבת ישראל,או "בדרך שלך" 054-22222301/2/4 www.on-your-way.co.il גלגל"צ ישדרו את ההופעה בלייב. ההופעה כמובן באצטדיון טדי בתאריך 9.9.07 בירושלים 10% הנחה לתושבי ירושלים עם הצגת תעודת זהות. 80 ש"ח הנחה ללוקחות ישראכרט למשלמים בישראכרט תמורת 360 כוכבים. www.jerusalemrocks.co.il www.myspace.com/jerusalemrocks הכינו כרטיסים מראש, מס' המקומות מוגבל. תהנו:] אני אישית לא בא אבל אני הולך להופעה של nightwish,nofx,nin-[או זה, או זה, או זה.]

g a l 9 4

New member
סחתיין, ותתחדש על הסגנות, חדש לא?

אני לא מעודכן

Cuttie Cat

New member
המחיר ירד המחיר ירד נה נה נה המחיר ירדדדדד

249 שקלים חדשים!!! אני פאקינג האפי האפי האפייייייייייי

אבא שלי סידר לי כרטיס עם אילו אנשים שכנראה

עובדים בזה משהו קלעים נראה לכם שהם יוכלו לקחת אותי מאחורי הקלעים... אני יודע שזה שמע טיפשי אבל יש סיכוי כי קראו לי המון עמים שיכלתי ללכת מאחורי הקלעים יכלתי לפגוש את מנחי ערוץ הילדים השמינייה ועוד כמה שאני לא מכיר אז יש סיכוי?

g a l 9 4

New member
אישור מאחורי הקלעים ../images/Emo7.gif

הולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי שאם יהיה לי אחד כזה אבא יסכים טוב, יש עוד זמן,בוכיה.

מצטער חברה אני לא הולך מאחורי הקלעים החלום

שלי התפוצץ תוך שניות קלעים זו חברה שמוכרת כרטיסים היא מביימת שום דבר אני לא מאמין ההזדמנות שלי לפגוש את הבלאק זה חלום כל כך ענקי כל כך ענקי שזה לא יאומן הסיכויים לפגוש אותם ולהצטלם איתם הם חצי אחוז אפילו רבע אוף!!!!!!!!! למה אבא שלי לא יכל להכיר את אחד המביימים שם ככה כן יכולתי לפחות לפגוש אותם אבל אני גם הולך להופעה בחינם באיזה מקום שבא לי אני חושב אמרתי לאבא שלי שאני רוצה דשא שלא ישימו אותי במושבים זה מעפן טוב חבל...

למעלה