גרוי בעור מזיעה

גרוי בעור מזיעה

באיזה תכשיר כדאי להשתמש כאשר ישנו גרוי/אדמומיות בעור מגיעה על הצוואר של התינוקת?

בטח ODEIA תכנס ותאמר לך בדיוק

מה למרוח. אולי בינתיים שווה לדאוג שיהיה לה שם יבש כל הזמן. ואם לא - אז אני מק
. עוד אין לי תשובות לגבי מחר, אבל הכי הרבה, אני ואת סוליקו עם יורשי העצר.

היי סיגל../images/Emo13.gif

איך בישולי של מטרנה??? מה זה בדיוק?? ומתי אפשר לתת?? דרך אגב מה זה מק
?? אני כל הזמן רואה את זה ולא מבינה...?! מתי הולכים לעשות קניה בפינוקט ברמה"ש
איך היה במיפגש היית
סליחה על כל השאלות עוד מעט פסח
שיהיה אחלה שבוע....

אני אנסה להדביק את הקצב:

1. לא יודעת עוד איך הבישולי, אני אנסה השבוע. 2. זה אבקה להכנה מהירה של תבשיל ירקות. קניתי, כדי שיהיה לי ב"שליף" עבור שגיא, כשאנחנו נמצאים מחוץ לבית ושגיא רואה אותנו אוכלים ורוצה גם משהו רציני. מבחינתי הבישלולי זה כמו הגרבר או גרבר של רמדיה. בבית הוא מקבל טרי, ובחוץ, אם בא לו, הוא מקביל מצנצנת. אני התחלתי עם מוצקים, כי שגיא היה ממש מוכן (התחלתי לפני שבועיים, כשמלאו לשגיא 5 חודשים). 3. מה זה
? זוהי פיצה ואם כותבים לפני ה-פיצה מק, מקבלים: מקפיצה. נחמד נכון? 4. אני הולכת מחר לקניות בפינוקט, אבל מתי שתרצי ללכת (ולא רק לקניות), תגידי. 4. היה נהדר במפגש. הפסדת! ותראי, סיימתי לענות לפני פסח

odeia

New member
צוואר זה אזור בעייתי, חולצות עם פתח

גדול כדי שהצוואר ישאר מאוורר ויבש. בדר"כ אני לא מורחת כלום על גירוי מזיעה כדי לא להעמיס עוד על העור, מה שכן מידי פעם מנגבת בעדינות רבה ודואגת כמה שיותר שישאר יבש. ללילה אפשר למרוח קצת קלנדולה על העור עם הגירוי. כשאודיה היתה קטנה היא הזיעה כמו באר (עד היום), היא היתה כולה מכוסה כל הזמן בגירוי בעור, שאלתי את הרופאה (עוד לפני שהגעתי לרפואה המשלימה) מה עושים, והיא אמרה - לדאוג שהאזור יהיה נקי ומאוורר וללא הרבה שכבות כדי שלא יהיה חם. וזה עבר בסוף. יש גילאים שהילדים מזיעים בהם הרבה יותר ויש ימים חמים יותר ואז צריך פשוט להפחית את עומס הבגדים. מקווה שהצלחתי קצת לעזור

אני הייתי מורחת קצת מהקרם של הטוסיק

בפעם הראשונה שחשבתי לבדוק את הצוואר של שקד היה כשהרחתי משם ריח קצת לא טוב ואז ראיתי שהיה לה ממש אדום ונורא (אוי, כמה שאני הרגשתי רע באותו הרגע) ומרחתי לה אחרי שניקיתי טוב טוב קצת מהקרם של הטוסיק, זה גם ריפא את הגירוי וגם שמר על המקום יבש.

וגם לאסוף את השיער אם הוא ארוך

שחר מאוד רגישה בעור, במיוחד בעונות המעבר. התכשירים הרבים שניסינו לא כל כך עזרו, חלק אפילו החמירו את המצב כי היא היתה אלרגית גם אליהם. אז אני מצטרפת ל- odeia כי הדבר שהכי עזר זה לשמור את המקום יבש ונקי, וגם להקפיד על בדים לא-סינטטיים. גם בקשנו שיקלחו אותה בגן למרות שבגילה זה כבר לא נהוג שם. -- ליאורה

למעלה