גרוס לעומת טחון

מרב נוב

New member
גרוס לעומת טחון

ציטוט: "מעבדים בפולסים קצרים את התפוחים על מנת שהתפוח לא יהיה מיימי מידי. חשוב שהתפוח יהיה גרוס ולא טחון. מה ההבדל?
 

Gidi Shemer

New member
שזה לא יהפוך לגמרי לרסק

אלא לפירורים גסים, מן הסתם כדי לתת קראנצ'יות ולהרגיש את ה"בשר" של התפוחים (מותר לכתוב פה בשר, נכון?
) וכמו שנכתב- שלא יהיה מימי מדי.
 

מרב נוב

New member
כך סברתי

הנייר סופג הכל. אין מי שיעניש אז מותר לכתוב בשר.
עכשיו משעברתי לטבעונות, אני מסבירה לחבריי שאני מתחזקת .
בעוד שלמתחזק בתורה יש רב, אני "יתומה".
מזל שיש פורום.
 
למעלה