גרועה זאת לא מילה לתאר את התוכנית

h i l l e r

New member
גרועה זאת לא מילה לתאר את התוכנית

התוכנית הגרועה ביותר בתולדות ערוץ 2 (מהתוכניות הקומיות) ארז טל ניסה לשלב את רב"י, הכספת ושדורי המהפכה בתכנית אחת. לא ממש יצא לו, הנוסחה לא עובדת, ורק שינוי דרסטי אולי ישנה את דעתי. ואל תחשבו, לדעתי ארז טל הוא הכי מוכשר מאנשי הטלוויזיה שלנו, ועובדה, הוא זה שהביא את רב"י, הכספת, העולם המופלא ועוד ועוד ועוד. אבל הפעם, מה לעשות, התוכנית לא עובדת, וגם לא נראה לי שמשהו ישתנה לטובה בתכניות הבאות. חבל.

סליידר

New member
השתגעת?

התוכנית הכי גרועה בתולדות ערוץ 2? אתה רוצה פירוט של הכי גרוע: אדיר מילר אחד העם 1 שמש דודו טופז פיספוסים המופע של סטיב לא עולה לי עוד, אבל לא חסר עוד זבל שהוא לא בידור. איפה אתה חי הוא מעל כל אלה.

בר2י

New member
מה???

אחד העם 1?? שמש???תוכניות גרועות???? בקשר לשאר אני מבכימה אבל אלה ממש לא גרועות..אותי לפחות הן מצחיקות בטירוףףף

dean4

New member
שמש תוכנית טובה?!

זה לא ישנה אם תקחי את הפרק הראשון, השני, הלפני האחרון והאחרון- כולם נראים אותו הדבר!!! זה נראה כאילו לקחו פרק ושידרו אותו בשידור חוזר כל שבוע.

בר2י

New member
o k

כל אחד ודעתו... כן..התוכניות האלה קצת מטומטמות אבל אותי לפחות הן מצחיקות...אני לא היתי מתנגדת שימשיכו לשדר עוד 2138764897 עונות..חחח כל עוד זה מצחיק (אותי!!)

mrs berry

New member
אהמ אהמ............../images/Emo132.gif

אם אתה חושב שזאת התכנית הכי גרוע בתולדות ערוץ-2...................... למה אתה נמצא בפורום של התכנית הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? חוצמזה, לסליידר, שאולי אלו לדעתך התכניות הכי גרועות, ואני לא אתווכח עם דעות, ונכון שיש כמה דברים נכונים במה שאמרת, אבל.......... אדיר מילר?!?!?!?!?!?!?!?גרוע?!?!?!?!?!?!?!?!?!?מה הקשר?!?!?!?!?!?!?!? וכמוהו גם שמש, שזאת בעצמה תכנית א-ד-י-ר-ה, שלא לדבר על"א-ד-י-ר"...... אבל, דוגרי, אין מה להשוות בכלל ביניהם, לבין.......................... "איפה אתה חי?!" השוווווווווווווווווווווווולט

h i l l e r

New member
כן

אם התוכנית נניח הייתה לפני 5-6 שנים היא הייתה תוכנית בסדר, אבל היום, אחרי כל כך הרבה תכניות מוצלחות שהפכו ללהיטים, ובזמנים של 1000 ערוצים, זה התוצאה שיצאה לארז טל? לדעתי זה מאכזב, ובהשוואה לתוכניות של ימינו זו תוכנית גרועה כי היא לא מחדשת כלום.

lee ziv

New member
אחד העם 1 תכנית מעולה.. וגם

דודו טופז! על מה אתה מדבר? אחד העם 1 תכנית איכותית והומור מצוין!!! המופע של סטיב באמת כשלון,שמש לא הכי הצליח אבל לא גרוע...

KoSeMeT

New member
תשמע

בתור אחת שידועה בזה שהיא ממש לא רואה טלווזיה אני יכולה להגיד שיצא לי לראות אתמול את התוכנית (לקראת הסוף שלה) והיא דווקא דיי הצחיקה אותי. אז טובה היא כן. אולי היא לא הכי טובה שיש, אולי רב"י היתה הרבה יותר טובה ממנה, אבל כתוכנית בפני עצמה ובלי השוואה לתוכניות אחרות- התוכנית מצחיקה, ומעבירה שעה בכיף ואם גם יחד עם חברים טובים- אז זה בכלל טוב. אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. יוםטוב.

dean4

New member
אם את ממעטת לראות טלוויזיה

זה לא ישנה לך גם סדרת תעודה על פילים שעושים קקי באפריקה, כי אין לך למה להשוות ואין לך איזו ציפייה לתוכן אכותי אחרי שראית כבר הרבה תוכניות מסוגים שונים.

KoSeMeT

New member
אוקיי

חשבתי על זה. אבל זה לא שלא ראיתי בכלל תוכניות. ראיתי קצת מרב"י וקצת מהכספת וקצת מזה וקצת מזה. אז כן, אני רואה, אבל רק כשיוצאים דברים חדשים או שיש משהו שמעניין אותי במיוחד או כשממש אבל ממש משעמם לי. ככה רק לדברים מעטים אני יושבת במיוחד לראות טלוויזיה. התוכניות היחידות שחיכיתי להן היו 'דוסון קריק' וה'מכשפות' וגם זה רק בעונות הראשונות שלהן. אז רב"י היתה טובה, אבל כנראה שיותר מידיי בשבילי. האמת שהעולם המופלא קצת חסרה לי כי אותה דווקא אהבתי. ל'איפה אתה חי' יש פונטציאל למרות שבאמת ארז טל קצת 'יבש' שם (ואולי בכל התוכניות האחרות שלו?). בכל אופן, זו רק התוכנית הראשונה שלה וכמו שמישהו אמר פה אין לשפוט תוכנית על פי התוכנית הראשונה שלה (אבל בעצם, זה לא מה שעושים ב'פילוט' של התוכנית?)

liav89

New member
אהה... לא נראה לי...../images/Emo70.gif

התוכנית "איפה אתה חי" היא תוכנית מעולה שמשלבת בתוכה הומור וסאטירה, היא חיבור על כל התוכניות האהובות והמצליחותשעשה ארז טל עד היום

למעלה