גרוע באנגלית ולא יודע איך להתמודד עם המצב

yoavben25

New member
גרוע באנגלית ולא יודע איך להתמודד עם המצב

אהלן,

אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי(למעשה כבר התחלתי אבל לא באופן שיטתי ומקיף), אני בעיקר בזמן הפנוי שלאחר העבודה לומד אוצר מילים באנגלית: קורא ספרים, לומד בע"פ,רואה סדרות וכו'..., מפעם לפעם אני מבין שאני בכלל לא טוב באנגלית(אוצר מילים, השלמת משפטים, הקפת תשובה נכונה, דיבור), אני לא יודע איך להתמודד עם המצב ומה כבר אפשרי לעשות, האנגלית הוא החשש היחיד בבחינה ואני פוחד שהוא יתקע אותי להמון זמן ואולי גם למשך שנים, אשמח שתחלקו איתי עצות, חוות דעת, המלצות, כל דבר יעזור, אני כבר לא כזה צעיר מבחינת ההתחלה של הלמידה לבחינה, ככה שהעניין של הגיל(23) די מתחיל להלחיץ כי יש המון מקצועות שהשוק התעסוקתי שלהם מוגבל בגיל(מקצועות ההנדסה למיניהם ובמיוחד במחשבים)

היי

היי

ראשית, נסה להירגע ולא להלחץ. מניסיון אישי אני יכולה להעיד שע"י קריאת ספרים באנגלית ניתן להשתפר פלאים! אמנם זה לוקח זמן אולם תהליך זה יתרום לך רבות :)

אני מצרפת לך קישור למאמר מצויין שנכתב כאן בעבר אודות דרכים וטיפים לשיפור האנגלית
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=182&MessageId=111079457

לאיזה מועד אתה ניגש?

yoavben25

New member
אני מרגיש שיש לי לחץ של זמן ולא יודע עד כמה יהיה זמן ל..

לקריאת ספרים, אני בן 23 חייל משוחרר, מסיים עוד מעט מועדפת

perib

New member
הכל טוב אל תדאג

היי חמוד, קח ת'דברים בקלות ואל תלחץ, אתה רק בן 23 ולא בן 60.
מה שאתה עושה זה מעולה, קריאה של ספרים (וכמה שיותר) כמו גם שינון אוצר מילים תשפר לך ת'רמה באנגלית.

קח לך חצי שנה ואולי אפילו שנה, ואתה תראה שעם התמדה קריאה מידי יום (מעל לשעה ביום) ושינון אוצר מילים האנגלית תהיה מעולה.

בהצלחה

למעלה