גרורות ראתיות משהו שמע מכיר יודע... האם ניתן לחיות עם פרוגנוזה כזאת?? תודה ובריאות לכולנו!
צ ציפור דרור המקורית New member 30/7/05 #1 גרורות ראתיות משהו שמע מכיר יודע... האם ניתן לחיות עם פרוגנוזה כזאת?? תודה ובריאות לכולנו!
צ ציפורלילה New member 31/7/05 #2 תראי ת'קישור יש שם מידע לגבי זה וגם פרוגנוזות. אישית אני מכירה מי שחיים עם גרורות ריאתיות במצב של סטטוס קוו פחות או יותר, וכן, כנגד כל הסטטיסטיקה של הרופאים
תראי ת'קישור יש שם מידע לגבי זה וגם פרוגנוזות. אישית אני מכירה מי שחיים עם גרורות ריאתיות במצב של סטטוס קוו פחות או יותר, וכן, כנגד כל הסטטיסטיקה של הרופאים
מ מיכליתשלהצאט New member 1/8/05 #3 אני חיה... מקוה שאמשיך ../images/Emo13.gif וברצינות, זה נשמע מאוד מפחיד. אצלי הגידול בריאות הוא משני, התחיל מהשד. אני מאוד חרדה מהנושא ומחר ככל הנראה יחליפו לי טיפול. אני יכולה לספר רק שלאהוד מנור ז"ל היה גידול שהתחיל בריאות והוא יצא מזה. אמנם הוא מת אבל לא מהמחלה אלא מהתקף לב. החלמה מהירה.
אני חיה... מקוה שאמשיך ../images/Emo13.gif וברצינות, זה נשמע מאוד מפחיד. אצלי הגידול בריאות הוא משני, התחיל מהשד. אני מאוד חרדה מהנושא ומחר ככל הנראה יחליפו לי טיפול. אני יכולה לספר רק שלאהוד מנור ז"ל היה גידול שהתחיל בריאות והוא יצא מזה. אמנם הוא מת אבל לא מהמחלה אלא מהתקף לב. החלמה מהירה.