גרושה פלוס שניים עם רווק

inbale

New member
גרושה פלוס שניים עם רווק

השלמתי עם העובדה שעליי לסיים את פרק א' בחיי ולהתקדם לחלק ב'. מטרידה אותי השאלה האם מערכת יחסים בין גרושה ושניי ילדים אפשרית עם רווק והאם יש פה מישהו שהתנסה בכך?

אין כלים ,יש מצבים

היי ברוכה הבאה. קשה מאד לתת טיפ בלי להכיר את הנפשות הפועלות. שמעתי סיפורים מכל גווני הקשת חלקם קסומים כמו מהאגדות וחלקן מקן הקוקיה. לכי עם הרגש ועם השכל ותצליחי.

ח ד

New member
הי ענבל

שלום ענבל, ברוכה הבאה. יש כמה זוגות כאלה בפורום שלנו, אני חושב שעם הזמן הם יגלו את עצמם. ברוב המקרים כשמדובר בגרושה עם ילדים שפוגשת רווק, בסופו של דבר הם גם מביאים ילד משותף. כך שמדובר במצב זמני. כמובן שהדבר אפשרי. אם קיימת מספיק הבנה ואהבה בין בני הזוג, אין סיבה שזה לא יעבוד, מה גם שכאמור, לרוב זה זמני.

העין ה 3

New member
פתאום נזכרתי במישהו שאני מכירה

הוא היה גרוש בלי ילדים כאשר הכיר את אשתו שהייתה אז גרושה + 4 ילדים. ביחד הם הביאו ילד אחד לעולם, ולפחות כלפי חוץ (אני מאמינה שלא רק) נראה שהאידיליה חוגגת.

sugar7

New member
אני בטוחה שהיא אפשרית

(וגם מכירה מקרה אחד כזה). הפורום הזה הוא אחת ההוכחות שיש כל מיני צירופים של משפחות בעולם. אני בטוחה שיהיו רוויקים שלא יירתעו מה"תיק" הזה, כמו שיש רווקות (כמוני למשל) שלא נרתעו מה"תיק" של גרוש+. אני מאחלת לך סיום חלק ונעים ככל האפשר של פרק א'.

maof

New member
עינבל ....ברוכה הבאה......./images/Emo39.gif

גם אני בדעתה של שוגר........ לפי דעתי הסיכוי להצלחה הוא קטן........ למרות שדברים תמיד יכולים להצליח.....הכל תלוי ברצון..... שוגר יקרה ......רווקה וגרוש + אני חושב שיש סיכוי אבל מצב הפוך ???????????? מה לעשות הגברים שונים מהנשים גם בתחושות !!!!!!!!! קחי למשל את בת זוגתי המקסימה............ אנחנו ניכנסים הביתה והיא בצרחה.....וואווווווווו........ כמה אבק יש בבית........אתה לא רואה????????? אני נישבע לך .......
אני מנסה לראות !!!!!!!! אבל לא רואה כלום .....(ואני יכול להבטיח לך שאני לא זקוק למשקפים) את רואה עד כמה גברים שונים מנשים.....
מעוף

rolan

New member
קרן ואור זקוקים לכם כאן ../images/Emo70.gif

יש לנו כאן זוג אחד לפחות שהתנסה בכך אלה הם קרן ואור את יכולה לקרוא את דברם כאן בכל מקרה, ענבל לכי אחרי ליבך

גרושות ורווקים

ענבל, אני גרושה פלוס ילדה (מתוקה ונפלאה) ונמצאת במערכת יחסים עם רווק (מקסים ונסיכי...) לא הבנתי בשאלה שלך האם את שואלת תיאורטית או שיש רווק מסוים בסביבתך. באופן תיאורטי הכל אפשרי! במישור המעשי זה תלוי בשניכם, עד כמה ההגדרות משנות, האם הוא יכול לאהוב ילדים לא שלו ולגדל אותם, האם את מסוגלת לבטוח בו וכו'. אני מאמינה שאם אוהבים ויש תקשורת טובה אז אפשר להתגבר על הכל. בהצלחה, ואל תיבהלי מהתואר - גרושה פלוס שניים.

*יערית

New member
בעברי כן...

המערכת יחסים הראשונה שהיתה לי לאחר הגרושים היתה עם רווק בן גילי ואני עם שני זעטוטים, הם הסתדרו יחד יפה מאוד....אך שנתיים של יחד הביאו אותי למסקנה שזה כ"כ בעייתי הקשר ובלי שום קשר לרווקות שלו...משהו באישיות שלו.. שנתיים ולא גרנו יחד...זה שלי זה שלך.....ולעולם לא חשבתי לעלות בפניו הצעה של מגורים....זה הסתמן בין השורות..ואני כ"כ טובה בלקרוא בין השורות......הקשר דאך..ונגמר... ואז הוא הופיע לו....מי זה הוא? נסיך האושר שלי...ידעתי שהכל זה גורל! אבל...אם לא תנסי איך תדעי?

ע י ן

New member
רווק צעיר ...חופשי ...ומאושר...

גם לי היה קשר משמעותי עם רווק צעיר ממני בשלוש שנים. אני הייתי עם שניי ילדים קטנים והוא : רווק צעיר חופשי ומאושר... היינו יחד שלוש שנים מגורים משותפים ... שלוש שנים של המון בילויים ..טיולים ..הנאות ..אבל לא של בניה משותפת , עומק או עתיד.. הוא מאוד רצה ילד...אני שבעתי משניים שלי שגידלתי בגפי... הוא חי את היום ...אני חיפשתי עתיד ...עומק... הוא היה עסוק בהתאהבות וריגושים ...ואני בחיי היומיום והשיגרה ... מה שכן הוא מאוד מאוד אהב את ילדיי...אי אפשר לתאר את זה ... וגם הם היו קשורים אליו בכל ליבם. כשנפרדנו ...הוא ביקש עם דמעות בעיניים ...הסדרי ראייה !!!!
לא ניסיתי למנוע את הקשר בין ילדיי לבינו...ותקופה מסויימת הקשר נשמר...עד שלדעתי זה הכאיב לו מידיי ...והחליט לחפש את דרכו החדשה. עד היום שמורה לו בליבם פינה חמה ואוהבת וזכרונות ילדות נפלאים. אז לדעתי ..לכי אחר ליבך
...אין דרך אחרת. עין.

למעלה