גרושה + 1

גרושה + 1

לאחרונה יותר ויותר נשים מגיעות רווקות לגיל 35 פלוס ועומדות בפני הדילמה להביא ילד לבד או לא.. לעומתן, יש גם יותר ויותר נשים (אני חושב ואולי טועה) אשר אחרי שהביאו ילד אחד, מחליטות להפרד מבן זוגן (אין קשר בהכרח בין תחילת דבריי לדברים אלו) למה זה קורה? האם אהבת אם לבנה/בתה חזקה מאהבתה לבן זוגה? האם היתה בכלל אהבה לבן זוגה? מה הן רואות אחרי הלידה שלא ראו לפני? האם זה הרגע בו הן מתפנות לחשבון נפש באשר לקשר הזוגי שיש להן בבית? זו תופעה או סתם מקרים בודדים?

ס22ית

New member
שעון ביולוגי

נשים יכולות לדחות את החתונה עם הגבר המושלם לכל גיל אבל את הבאת הילדים אי אפשר לדחות יותר מידי כי יש בזה סיכונים שונים. לכן, יש את הדחף להביא ילדים למרות שהן עדיין רווקות. לגבי אלו שיש להן ילד ואחרי זה מתגרשות- זה כי לא טוב לה בנישואין מכל מיני סיבות שלא חסרות היום (% גירושין מאוד גבוה) ברור שלרוב הנשים יש רגש אימהי והבאת ילד זה משהו שהן מרגישות שהן חייבות לעצמן וחייבות להעניק את האהבה הזו לילד שלהן. לדעתי, (לא ממש קשור אבל רציתי להגיד את זה:)רצוי שכל אחת תעשה חשבון טוב טוב לאן היא מביאה את הילד ואם יש לה את היכולת להעניק לו מה שילד צריך וזקוק לו. אם היא במערכת זוגית מתפרקת לא צריכה להביא ילד..או עוד סיבות כאלו..

אני לא יודעת אם יש קשר

אני מניחה שאולי מתוך רצון להקים משפחה ממהרים מדי ולא בוחנים את הקשר לפני החתונה ואולי אני טועה...

למעלה