גרושתו של בעלי

גרושתו של בעלי

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לכך אך אציג בכל זאת את בעיתי. אני נשואה לגבר גרוש+2 ילדים, אשר גרים במרחק של חצי שעה נסיעה מאיתנו. בכל פעם שאמא שלהם תופסת קריזה חדשה היא מחליטה לא להביא את הילדים אלינו, (ההסכם בע"פ הניהם הוא שאחד ההורים לוקח את הילדים והשני מחזיר אותם. (בעלי מחזיר אותם בבוקר לבית הספר). הבעיה שלנו היא שמצד אחד אנחנו לא רוצים שהגחמות שלה יפגעו בילדים, ולכן אנו בכל זאת אוספים אותם וכן מחזירים אותם. מצד שני אי אפשר לסבול את ההתנהגות שלה. בכל בעיה היא משתמשת בהבאת הילדים כקלף מיקוח. מה לעשות? איך מחנכים אישה מתוסכלת?

אי אפשר. ההתנהגות שלה נובעת מתיסכול

וזאת הדרך שלה "להראות לכם" אולי אף מבינה שזה לא נכון לילדיה אבל המרירות מטשטשת. בשביל שהילדים לא יקחו חלק מהמניפולציה אליכם להמשיך ולנהוג כפי שאתם נוהגים. לא להשתמש בשפה התוקפנית שלה. דווקא אם לא תגיבו כלל לעניין ולא תראו שזה מטריד אתכם, לא יהיה לה אינטרס יותר ותפסיק לנהוג כך. מכיוון שאין מדובר במיטרד מאד גדול, הייתי לגמרי מניחה לזה ואפילו קצת מרחמת עליה ומבינה...

mandanah

New member
מהניסיון שלי- עצה

ככל שתראו יותר איכפתיות כלפי הילדים ויותר רצון להתפשר על מנת לא לפגוע בהם , באופן פרדוקסלי תגבר הסחיטה שהיא מפעילה. על מנת לשבור את מעגל הקסמים צריך, עם כל הכאב, לא לקחת אותם שבוע- שבועיים, הצורך לטפל בהם , והעלמות העצמאות שלה בימים שהם היו אצלכם ילמדו אותה לקח.

למעלה