גריזלדה מהוגו XDDDDDDDDD
E Extraordinary Girl 8 New member 5/10/05 #4 חחחח זו אמורה להיות תגובה להודעה של שלומי בשרשור שאלות שלך..
E Extraordinary Girl 8 New member 5/10/05 #5 ואם כבר מדברים על החג.. אני כלכך סובלת.. אבא מכריח אותי ללכת לבית כנסת.. הוא מאיים.. מתוכננת בריחה מהבית אז מי שמתנדב שאני אתנחל אצלו אני אשמח
ואם כבר מדברים על החג.. אני כלכך סובלת.. אבא מכריח אותי ללכת לבית כנסת.. הוא מאיים.. מתוכננת בריחה מהבית אז מי שמתנדב שאני אתנחל אצלו אני אשמח
Z ziljian 1234 New member 5/10/05 #7 קרןןןןןן שושששש אם כבר היא תבוא אלי ותספק לי את המנת המין היומית! חחחח
M ManRed New member 5/10/05 #11 אווו, הנה אתה מה ברחת לי מהמיטה?! בוא תחזור, לא סיימנו, ופעם הבאה תבוא עם הבוקסרים של בוב ספוג.. צהוב עושה לי את זה..
אווו, הנה אתה מה ברחת לי מהמיטה?! בוא תחזור, לא סיימנו, ופעם הבאה תבוא עם הבוקסרים של בוב ספוג.. צהוב עושה לי את זה..
נ ניו יורק רפיח New member 5/10/05 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
E Extraordinary Girl 8 New member 5/10/05 #14 חחחחח וואי הרגתם אותי.. קרן ואורטליות בכיף.. תמיד אפשר לעשות אורגיה.. שיט אבא תכף בא להקים אותי מהמיטה במכות
חחחחח וואי הרגתם אותי.. קרן ואורטליות בכיף.. תמיד אפשר לעשות אורגיה.. שיט אבא תכף בא להקים אותי מהמיטה במכות
ט טולייצ New member 5/10/05 #23 שיט אני מכירה את השטויות האלו. אני לא מבינה את הכפייה הזו! שיתנו לנוער להחליט מה טוב בשבילו..