גריין דיי

SKY12345

New member
גריין דיי

אני יודע שהיא חייה אבל מה זה עוזר לי מה עם דיסק חדש?

skirt9

New member
תלמד לשרשר..

ולא יודע בקשר לדיסק חדש.. יצא לפני שנה וחצי האחרון אז שומדבר לא דוחק .. זה לא איזה 4 שנימ אומשו.. בכלמקרה בטחהיה כתוב משו באינטרנט איפושהו אמ היה נראה לי לפחות..

a fix for Nix

New member
יוו.....כמה שמות ממוספרים יש בפורום

ממש שואה. skirt9, איך בדיוק יצא לך שנה וחצי? אומנם לקח לו זמן להגיע לארץ, אבל אמריקן אידיוט כבר לא בפעוטון, למעשה, הוא בדיוק התחיל ללכת לגן שליד הבית שלי, והגננת הזונה שלו תמיד זורקת חיתולים מסריחים אצלנו בפח. בקרוב 3 שנים בלי ריליס חדש, ואני לא מחשיבה את הDVD שהיה יותר ממוסחר וקיטשי מפרק האיחוד ה-47473882 של חברים. זה שהם עובדים על הדיסק החדש לא אומר כלום, כי גאנז אנד רוזס (פחות סלאש = 0) כבר מנסים להוציא דיסק איזה עשר שנים (משהו על סינים דמוקרטים) ובינתיים מה שיצא זה אקסל רוז והכרס שלו מחרחרים למיקרופון. ואל תקשיב לאלה שאומרים לך ללמוד לשרשר, כי זה לא פאנק.

skirt9

New member
אני מתכוון לbullet in the bible

בכל זאת הוא היה גם דיסק וגם DVD

skirt9

New member
למה??

בגלל שהוא..קוקסינל??
גאנז (ואקסל) המ אחתהלהקות..

a fix for Nix

New member
אתה תמים

ואתה לא מכיר אותי. כרגע נתת לי פתח להשתפכות של שלושה עמודי פוליו על למה אני שונאת את גאנז, אקסל ובכלל כל ההילה המופרזת הזאת שיש סביבם. בלי שום קשר למידת הקוקסינליות. אבל אני אוותר לך, כי מוקדם בבוקר (וכי קולט רוצה שאני אחזור להיות חמודה).

l i o r a n g e

New member
דמוקרטיה סינית

אבל את מדברת פה על להקה שהתפוררה כבר באמצע שנות התשעים וסתם עוד זקן שלא בא לו לפרוש לגמלאות, לעומת זאת ג"ד הוציאו סינגל

coullette

New member
בונא

התחלת לכתוב כמו כל האלה... "זה לא פאנק" "גננת זונה" "אקסל רוז והכרס שלו" וכל זה תוחזר ניקי הנחמדה לאלתר!

a fix for Nix

New member
יאאייי

נכשלו ניסיונותיי לעשות כאן פארודיה, כי לקחת אותי יותר מדי ברצינות. אף פעם לא הייתי חמודה, ושנאתי את אקסל רוז מאז שאח שלי היה מעיר אותי בשעות שבכלל לא אמורים לחיות בהן, לצלילי "פאראדייס סיטי". מה?!!! גם אסור לי לקלל?!!! נו,באמת.......

../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif

ריגשת אותי. ועכשיו קחי כדור הרגעה כפרוש, גם ככה את סוג של חמודה

a fix for Nix

New member
"כפרוש" זה בדיוק הדרך

לגרום לי להתקף עצבים. אפילו ליקיר ליבי לא הרשתי לקרוא לי בשמות חיבה.

Queen for a day

New member
לא רק סלאש

כולם חוץ מהקלידן ואקסל חוזר לעצמו לאט לאט הם גם דיברו על איחוד (או מופע איחוד, אותו דבר בקיצור..)

דניתיי16

New member
...

יש כאן כתבה קטנה על הדיסק החדש[זה מה-4.1.2006] 2005 היתה השנה המוצלחת ביותר לשלישיית גרין דיי, גם מסחרית וגם אומנותית. הלהקה הודיעה שהיא כבר מתכננת אל אלבומה הבא, אבל הוא כנראה לא ייצא השנה. נותרו ללהקה עוד 2 הופעות באוסטרליה ואח"כ היא מתכננת לסיים את 'תקופת American Idiot' באופן רשמי. "זו היתה שנה מטורפת" אומר ג'ו ארמסטרונג, סולן ההרכב. "אבל זו היתה השנה הטובה ביותר בקריירה שלנו. זה יהיה עצוב לסיים את התקופה הזו, אבל אין לנו שום חרטות". "סיום מסע ההופעות אומר שהלהקה תחזור לעשות דברים אחרים כמו הקלטות ואת כל התהליך היצירתי", מוסיף הבסיסט מייק דירנט. ארמסטרונג אומר, שכבר החודש הם יתחילו לדבר ביניהם על האלבום הבא, אבל הוא מאכזב מעט את המעריצים ואומר שלא כדאי לצפות למשהו ממש בקרוב. "נתחיל עם שתיקה. רק ככה נוכל לגלות את ההשראה לאלבום חדש", הוא אומר. רעיונות לשירים חדשים כבר נקרמים, מודה ארמסטורנג. "אנחנו תמיד חולקים זה עם זה את מה שאנחנו עושים. נכון לעכשיו, כל אחד כותב לעצמו וזה נשאר ככה בינתיים עד שנתחיל לחבר יחד חלקים מהפאזל". גרין דיי גרפו 36.5 מיליון דולר ב-76 ההופעות שביצעו במהלך השנה והם נמצאים במקום העשירי המכובד ברשימת המופעים המצליחים של 2005.

ג'ו ארמסטרונג?XD

נראה לי שהם שחכו ארבע אותיות.. 36.5 מיליון דולר?! שיבואו כבר לארץ!

למעלה