גריל או אפייה של עוף בטוסטר אובן
היום ניסיתי לראשונה לעשות עוף בגריל על מתקן מסתובב של טוסטר אובן.
העניין הוא שזה הסתובב למעלה משעתיים והעוף לא נהיה רך. בהתחלה שמתי על 200 מעלות ואחר כך העליתי ל-250. גם השארתי את דלת הטוסטר פתוחה קמעה כפי שמצויין בהוראות לגבי גריל.
אחרי זה נשברתי, העברתי את העוף המסתובב למצב אפייה עם טורבו, סגרתי את דלת הטוסטר אובן ואחרי 3 שעות, עדיין היה קצת קשה.
מדובר בטוסטר אובן של 45 ליטר והעוף היה במשקל 1.6 קילו.
אז מה, זה מבצע כזה קשה לעשות עוף על המתקן המסתובב הזה?
יש עצות?
היום ניסיתי לראשונה לעשות עוף בגריל על מתקן מסתובב של טוסטר אובן.
העניין הוא שזה הסתובב למעלה משעתיים והעוף לא נהיה רך. בהתחלה שמתי על 200 מעלות ואחר כך העליתי ל-250. גם השארתי את דלת הטוסטר פתוחה קמעה כפי שמצויין בהוראות לגבי גריל.
אחרי זה נשברתי, העברתי את העוף המסתובב למצב אפייה עם טורבו, סגרתי את דלת הטוסטר אובן ואחרי 3 שעות, עדיין היה קצת קשה.
מדובר בטוסטר אובן של 45 ליטר והעוף היה במשקל 1.6 קילו.
אז מה, זה מבצע כזה קשה לעשות עוף על המתקן המסתובב הזה?
יש עצות?