גריל גז-עזרה:]

GossipGirl2

New member
גריל גז-עזרה:]

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים(אם לא,יש פורום בתפוז אחר שמתאים לשאלתי?) אבל אני מחפשת לקנות גריל גז למרפסת, כזה שמגיע בלי החלק התחתון,הארון. יש לנו ארון שתופס מקום שאנחנו רוצים לשמור עליו ומעל לשיים את המנגל(ומשהו שיחצוץ בניהם). לצערי,אין לנו מקום גם למנגל וגם לארון הקטן שלנו. יש דבר כזה בשוק? איך הוא נקרא? תודה רבה!:]

אייבורי

New member
WEBER

סידרת ה Q לרוב בני האדם Q-200 יספיק אחלה מגנל, חסכוני בגז, אין צורך בלבנים פלטת מתכת מאד כבדה חסרון, עוצמת גז יחסית נמוכה (מצד אחד חסכוני מצד שני לוקח כמה דקות עד שהמנגל מוכן) חסרון שני, אין פלטה מלאה רק פסים (לחובבי הזאנר)

אייבורי

New member
בדיוק זה

ההבדל העיקרי, שטח הצליה ה Q120 בעצם נועד להיות תחליף למנגל שטח הוא הצליח כלכך שנוצרו לו אחים גדולים יותר ה200 וה300 אם שטח צליה קטן מספיק לך - תהני

GossipGirl2

New member
תודה!אפשר שאלה?

בגלל שאני לא כ"כ מבינה..מה היתרונות מול החסרונות?וההבדל בינו לבין הוובר? תודה רבה!

karpe

New member
קודם כל

היתרון שלו הוא במחיר, וגם בניידות. אין לי את הוובר, אבל "על הנייר" הוובר יותר חזק מבחינת BTU (בוובר 13 אלף לעומת 9500 בQ). ה-Q ממש נייד, אפשר לקחת אותו כמו תיק קטן, לשים באוטו ולפתוח בשטח בשניות. ה-Q בנוי מאד איכותי ועושה עבודה מצויינת אצלי. אין לי משהו רע להגיד על הוובר, למעט העובדה שהוא יקר ב-50% לפחות מה-Q ועושה בערך אותו דבר..לשיקולך.

ronbs

New member
למה לא תוצרת הארץ

אני גם בודק את הנושא יש יצרנים שמייצרים גרילים גז למסעדות, נראים אכותיים מאד. שאלתיהא: למה לא ללכת לקנות גריל מיקצועי מייצרן מקומי לדעתי זול יותר ואיכותי יותר אשמח לקבל חוות דעת

ronbs

New member
המחירים משתנים

קח בחשבון שהגרילים הם מקצועיים חזקים ואמינים, הגרילים עובדים במיסעדות על בסיס יומי חלקי חילוף זמינים ויחסית זולים גריל גז 6 מבערים עולה בערך כ 2000-2500 ש"ח לפני מיקוח חוץ מזה אני תמיד מעדיף לתמוך בשוק המקומי

למעלה