אני לא הייתי משקיעה מעל אלף דולר
בקופסת מתכת שאחרי כמה שימושים נהיית מטונפת מפיח ושומן, לא משנה כמה מנקים (והדבר האחרון שבא לי לעשות זה להשקיע זמן בלצחצח ברביקיו בזמני החופשי...). לי יש וובר שעלה 500$ לפני כחמש שנים, וכמו אצל דבי, המשולשים שמעל פסי הלהבה (הם קוראים להם flavorizers) מחלידים עם הזמן, ההצתה האלקטרונית התפטרה לפני שנה וכשבדקתי אופציה להחליף את הפלייבורייזרז, יצא משתלם יותר לקנות גריל חדש. אין לי ספק שזה יקרה גם בזה שעולה מעל אלף דולר. אני מניחה ששלנו ישמש אותנו עוד שנה, שנתיים ואז נתחדש באחר.
אגב, הרשת שלנו מברזל מצופה ואין חלודה.